Hyppää sisältöön

Miki Kuronen karkasi Kivitipussa: ”Viimeisellä chippi sisään kruunasi päivän”

Miki Kuronen pelasi uransa parhaan tuloksen suuressa kilpailussa

Kivitippu Pro-Am käynnistyi perjantaina loistavassa kelissä Lappajärvellä. Legendaarisen ammattilaiskisan johtoon pelasi pro-am päivänä Miki Kuronen, joka teki uransa parhaan kisatuloksen avauskierroksella.

Kivitippu Pro-Amissa pelataan muhkeasta 38 000 euron palkintopotista. 40 ammattilaispelaajaa jatkaa kahdelle viimeiselle päivälle potista taistelua kun Mikko Ilonen, Mikko Korhonen ja Ari Pasanen jättäytyivät leikistä pois pro-amin jälkeen. 

Mikko Korhonen pelasi tuloksen -4 ja Ilonen tuloksen -3. 

Avauspäivänä tähti oli Miki Kuronen, jolla oli ”pöljä päivä”. Ilman bogeja pelannut Kuronen laittoi kentän polvilleen tehdessään seitsemän birdietä ja yhden eaglen. Kuronen on luonnollisesti tyytyväistä miestä vahvan avauksen jälkeen. Tulos oli täten 63 (-9), joka oikeuttaa neljän lyönnin johtoasemaan avauspäivän jälkeen.

”Pallon lyöminen oli todella hyvää ja tiiltä pääsin hyville paikoille kokoajan. Putit upposi hyvällä prosentilla tänään. Ei jäänyt oikeen yhtään lyöntiä sinne kentälle. Vikalle (9.väylä) sain vielä pitkän chipin sisään ja se paketoi päivän hyvin”, Kuronen kertaa unelmien kierrosta. 

Avauspäivänä pelattiin myös pro-am, jonka tuloksia ei olla vielä julkaistu. Kuronen keräsi ammattilaisena itse joukkueelleen jo 45 pistettä. Joukkuepeli tuntui sopivan. 

”Aivan loistava peliseura Iloq jengissä joten rento meininki koko kierroksen. En ole aiemmin pelannut Kivitipussa, mutta pelkkää hyvää kuullut. Ja nyt näin paikan päällä pitää sanoa että mahtava tapahtuma täynnä rentoa tunnelmaa”, Miki kehui kavereitaan. 

Kurosen kanssa kärkipalloon lähtee huomenna Ari Savolainen. Entinen Asian Tour -pelaaja, nykyinen opettaja kiersi Järviseudun golfin viisi alle parin. Neljä alle tuloksesta ja viisi lyöntiä Kurosta perässä ovat Antti Ahokas, Peter Erofejeff, Tuukka Ylihärsilä ja Krista Bakker

Etsi luettavaa