Hyppää sisältöön

Mikä on Tigerin selän kunto: Saapuminen kisapaikalle vaikuttaa vähintään huolestuttavalta

Tiger Woods tarvitsee vahvan viikonlopun selvitäkseen mukaan Tour Championshipiin

Tiger Woods tarvitsee hyvän sijoituksen noustakseen mukaan Tour Championshipiin, jonka voittoa hän puolustaa. Edellinen kisa päättyi keskeytykseen avauskierroksen jälkeen.

Tiger Woodsin selkäongelmat ovat olleet jälleen tapetilla Mastersin voiton jälkeen. Kesäkaudella Tiger on pelannut erittäin vähän ja kaksi edellistä kilpailua ovat päättyneet ennen aikojaan. 

Tällä viikolla peltaan Medinahissa BMW Championshipia. Tiger Woodsin täytyy sijoittua vähintään noin kymmenennelle sijalle, jotta matka jatkuu Tour Championshipiin. Ennen BMW:tä Tigerin sijoitus FedEx Cupissa on 38:s. 

Viime viikolla Woods jätti Pro-Amin kesken seitsemän reiän jälkeen ja keskeytti kilpailun pelattuaan avauskierroksen +4. Tällä viikolla Woods pelasi keskiviikkona jo yhdeksän reikää pro-amissa. 

Woods sanoi, että pidempi tauko tuli tärkeään paikkaan. 

”Kroppa tuntuu paljon paremmalta. Oli todella hyvä saada pidempi huili ja paljon hoitoa. Kaikki tuntuu olevan paremmassa jamassa”, Woods kertoi selän tilannetta. 

Tiistaina Woods pelasi harjoituskierroksen Brooks Koepkan kanssa. Yleensä Woods kiertelee harjoituskierroksiaan Bryson DeChambeaun kanssa, joka taas on ollut täysin eri leirissä hitaan pelin suhteen kuin Koepka. 

Woods ei sen suuremmin ole ottanut kantaa pelinopeuteen tämän viikon aikana. Tigerin kävelynopeus tuskin on huippuluokkaa. Ainakin alla olevalla videolla jopa käveleminen näyttää kohtalaisen haastavalta. 

Etsi luettavaa