Hyppää sisältöön

Miguel Ángel Jiménez sankarina tähtien kohtaamisessa – kymmenes voitto Champions Tourillla

Miguel Ángel Jiménez  pääsi sunnuntaina mielipuuhaansa

Espanjalainen tyyliniekka kukisti muut 50+ vuotiaiden kiertueen tähdet Etelä-Dakotassa. John Daly jakoi 12:tta sijaa

Champions Tourilla USA:ssa on kuluvalla kaudella tavanomaista enemmän tähtiloistoa. Phil Mickelson tuli ja voitti ensimmäisen kisansa. Tuoreita pelaajia kiertueella ovat myös Ernie Els, Retief Goosen sekä Jim Furyk.

Pistelistaa johtaa kuitenkin 63-vuotias Bernhard Langer. Saksalainen oli hyvässä menossa myös viikonlopun kisassa Etelä-Dakotassa, jossa hänen kohtalokseen tuli jäädä kolmanneksi. Vanhempaa, mutta ansioitunutta kaartia edudstavat kisoissa myös Fred Couples, Tom Lehman sekä David Toms.

Leveimmin hymyili kolmen kierroksen urakan jälkeen Miguel Ángel Jiménez, jolle kisa kiertueella oli kauden yhdeksäs ja voitto toinen.

Reilun kuuden ja puolen vuoden ajan 50+ vuotiaiden kisoja USA:ssa kiertänyt  Jiménez nosti kokonaisvoittojensa määrän  Champions Tourilla kymmeneen. Sama määrä hänellä on holareita European Tourilla, jossa espanjalainen nousi koronatauon jälkeen loppukesästä ennätysmieheksi kisojen määrässä, joita  on pelattuna jo yli 700.

Ratkaisu sunnuntaina kypsyi sisääntulon par-viitosilla, joilla Jiménez teki eaglen ja birdien karaten pelikaveriltaan Steve Strickerilta.

”12:lla minulla oli hyvän avauksen jälkeen jäljellä 208 metriä, joka on juuri sopiva matka puu-vitoselleni vastatuuleen”, hän valotti eaglensa syntyä. 

16:n birdien tärkeimmät kohdat videolla.

Espanjalainen johti kisaa yksin tai jakaen kärkipaikan jonkun muun kanssa myös ensimmäisen ja toisen päivän jälkeen. Yhteistulokseksi Minehaha Country Clubilla tuli lopulta 14 alle parin, Steve Flesch jäi lyönnin päähän, Bernhard Langeriin oli eroa kaksi lyöntiä.

John Daly  oli hetken aikaa ulosmenon kahden birdiensä jälkeen lyönnin päässä kärjestä. Daly sai lopulta yhteistuloksekseen -8 häviten voittajalle kuusi lyöntiä.

Tuloslista, Sanford International

Etsi luettavaa