Migliozzi French Openin voittoon – Välimäki nousi 20 parhaan joukkoon

Sami Välimäki oli 20:s. Hän jäi voittajalle Guido Migliozzille 12 lyöntiä. KUVAT: GETTY IMAGES

Italian Guido Migliozzi sivusi kenttäennätystä ja nousi voittoon Ranskan avoimissa. Sami Välimäki sijoittui kisassa 20:nneksi

Italian Guido Migliozzi nousi päätöspäivän huippukierroksen siivittämänä French Openin voittoon. 25-vuotias peluri sivusi sunnuntaina Le Golf Nationalin kenttäennätystä päätyen yhteistulokseen -16 (69-71-66-62). Tanskan Rasmus Højgaard päätyi tulokseen -15 (62-65-74-68) kilpakumppanistaan niuk

K

Højgaard johti kilpailua kahden kierroksen jälkeen kuudella lyönnillä, mutta epäonnistui pahasti kolmannella kierroksella tehtyään muun muassa kakkosreiällä (par 3) kahdeksikon.

Tanskalainen pääsi kuitenkin kärkipaikalta päätöspäivään ja pelasi kelpo kierroksen, mutta Migliozzin vire neljännellä kierroksella oli yksinkertaisesti liikaa 21-vuotiaalle juutille.

Kolmannen sijan jakoi kolme pelaajaa tuloksella -11: Etelä-Afrikan George Geotzee, Ranskan Paul Barjon ja Belgian Thomas Pieters.

Paras suomalainen oli Sami Välimäki, joka pelasi tasaisen mainiosti päätyen lopulta sijalle 20 tuloksella -4 (70-71-70-69). Loistavasti aloittanut Tapio Pulkkanen onnistui päätöskierroksella ja nousi lopulta 30:nneksi. Pulkkasen tulos oli -2 (66-73-75-68)