Hyppää sisältöön

Legendaariset messutarjoukset myynnissä – nyt ostetaan kesän pelit ja uudet välineet edullisesti

Nyt on aika tuulettaa, sillä messutarjoukset ovat alkaneet. Kampanja jatkuu aina 14.3. saakka.

GoGolf Shopin ja Golf Skyn messukampanjat ovat nyt käynnissä. Hintahulluttelu jatkuu 14.3. saakka.

Golfkausi käynnistyy perinteisesti Golfmessuista. Näin on asian laita tänäkin vuonna.

Golfmessut järjestetään tosin viime kauden tapaan virtuaalisina. Ajankohta on maaliskuun ensimmäinen viikonloppu (4.–6.3). Luvassa on jälleen kiinnostavaa ohjelmaa, josta vastaavat GoGolf ja Suomen Golfliitto.

Monelle Golfmessut tarkoittaa sitä, että tulevaan kauteen ryhdytään valmistautumaan konkreettisesti hankkimalla kesän golfkierroksia ja välineitä edullisesti. Tarjoushaukoille tiedoksi: tämä onnistuu tänäkin vuonna GoGolf Shopissa sekä Golf Skyn myymälöissä ja verkkokaupassa!

Vaikka virtuaalimessuihin on vielä aikaa, messutarjoukset tulivat myyntiin jo tänään. Kampanja jatkuu 14.3. saakka.

Tarjouksia riittää, sillä myynnissä on edullisia green feetä yli 40 golfkentälle eri puolella Suomea ja Viroa. Voit myös hankkia tarjoushintaan erilaisia majoitus- ja pelipaketteja.

Alennuksessa ovat myös ensi kesän pelioikeuksia, kuten GoGolf Play -paketteja GoGolfin kentille.

GoGolf Shopin messutarjoukset on myynnissä myös ilman GoGolfin jäsenyyttä. Mikäli tuotteisiin liittyy rajoituksia, ne on mainittu erikseen tuotetiedoissa.

Golf Skyn myymälöissä tapahtuu

Myös väline- ja vaateostokset kannattaa keskittää kampanja-aikaan. Golf Sky myy kampanjan ajan kaikki viime vuoden vaatteet vähintään 55 prosentin alennuksella. Vuoden 2021 bägeistä ja kengistä alennus on vähintään 44 prosenttia.

Tämän vuoden vaatteita ja kenkiä myydään niitäkin normaalia edullisemmin, sillä alennus on vähintään 22 prosenttia. Myös mailojen suhteen voi tehdä löytöjä, sillä niitä voi ostaa jopa puoleen hintaan. Esimerkiksi kaikki viime vuoden välineet myydään nyt vähintään 33 prosentin alennuksella.

Klikkaa itsesi siis GoGolf Shopiin ja ala suunnittelemaan ensi kauden pelejä tai Golf Skyhin tekemään tarvittavia välinehankintoja ensi kesäksi.

Messukampanjan aikaan Golf Skyn myymälöissä on myös paljon erilaista ohjelmaa, kuten välinefittauksia ja merkkien edustajia kertomassa tuotteistaan, myös muulloinkin kuin varsinaisena messuviikonloppuna. Tutustu messuohjelmaan täällä.

Golf Sky kuuluu GoGolf-konserniin.

Etsi luettavaa