Hyppää sisältöön

Messujen avauspäivän antia: Yleisöryntäystä ja kohtaamisia

Golfmessuilla oli perjantaina paljon vierailijoita.

Torstaita pystyi pitämään monella mittarilla kevään ensimmäisenä päivänä. Aurinko lämmitti, Peuramaa avasi par-3 -kentän ja messut olivat vain yhden päivän päässä. Perjantai ei kelin puolesta viestinyt keväästä Helsingissä paitsi kylmän ja sateisen kelin muodossa. Messukeskuksessa on kuitenkin ollut vilinää ja GoGolf isolla sykkeellä sen keskellä.

Kello 12.00 rävähti Helsingin Messukeskuksessa kuulutus, jonka mukaan messut oli virallisesti avattu. Golf -puolella säpinä alkoi samantien kun kevättä kuumeisesti odottavat golfarit saapuivat fiilistelemään kesän tarjontaa, uusia välineitä, tapaamaan tuttuja ja elämään golfkauden ensimmäistä päivää. GoGolfin osasto on jälleen kokonsa puolesta tuplaantunut edellisvuodesta ja se on näkynyt myös järjestelyiden mittakaavassa. Kaikki golfarit eivät vielä perjantaina luonnollisestikaan kerenneet paikalle, joten lähetimme livenä Facebookissa tunnelmia paikanpäältä.

Ensin haastatteluun pääsi koko golfmessujen järjestelyvastuun kantava Markku ”Luigi” Nord, joka sai haastattelupyynnön juuri sopivasti 20 minuuttia ennen tapahtuman alkua. Pienessä kiireessä Luigi niputti mattikyllösmäisellä selostuksella messujen tärkeimmät prinsiipit pakettiin myyden tapahtumaa GoGolfin livevideossa. Haastattelu löytyy alta: 

Seuraavaksi näytimme facebook -kansalle GoGolf -osaston ja vuoden 2017 tunnelmia toimitusjohtaja Hanni Tyryn opastuksella. Hanni vei videossa ympäri GoGolfin osastoa samalla vaihtaen luonnollisesti kuulumisia tuttujen kanssa. Koko toiminnan laajuus ja vuoden 2017 tärkeimmät asiat kotimaisessa golfskenessä tulevat varmasti tutuksi Hannin selostuksella. 

Välineet kiinnostavat aina. Niin tänäkin vuonna ja kävimme tämän takia tutustumassa messuilla sijaitsevaan rangeen. Paikalla oli ja on seitsemän välinemerkin edustajaa, joista jokainen esittelee omat vuoden kuumat uutuutensa. Kilpailu on kovaa, mutta myyntimiehet myös ammattilaisia isolla A:lla. Korjasiko Callawayn edustaja potin ”eeppisellä” esityksellään viimeisellä vuorolla? 

Lopuksi pääsimme kenttien pariin. GoGolfin standilla on 19 yhteistyökenttää esittelemässä palveluitaan, ja myymässä messudiiliä. Ensimmäisenä otimme käsittelyyn kotimaan parhaimmistoa kun puheenvuoron saivat Tahko, Kullo, Peuramaa ja 30-vuotisjuhliaan viettävä Pickala. Kovia juttuja, kannattaa katsoa myös viimeinen! 

Messut aukeavat lauantaina kello 10.00 ja ovat auki aina kello 18.00 saakka. Tervetuloa moikkaamaan ja varmistamaan elämäsi paras golfkausi, joka alkaa aina messuilta! 

Etsi luettavaa