Hyppää sisältöön

Meri lämmittää Suomen eteläisintä kenttää syksyisin– Hangossa pelataan taas

Hangossa pelattiin edellisellä kaudella tammikuun viidenteen päivään asti

Neljän päivän pakkastauon jälkeen Hangon Golf avasi kenttänsä omille sekä vieraspelaajille. Marraskuu on Hangossa hyvää sesonkia muiden kenttien siirtyessä talviteloille.

Golfyhtiön toimitusjohtaja Lena Haanpää suuntasi perjantaina aamukahdeksaksi työpaikalleen jonne on koko viikonlopuksi, perjantai mukaanlukien, luvattu hyvää keliä ja reilusti lämpöasteita.

Maanantaista torstaihin kenttä on ollut pakkasten takia suljettuna.

”Meillä on ollut pinnassa kolmen millin jääkerros, jonka johdosta kentälle ei ole voinut laskea pelaajia. Saamme kentän avattua perjantaina heti aamusta  ja sääennusteen mukaan meillä pelataan hyvissä olosuhteissa kuivalla kentällä myös viikonloppuna. Meri on meille suureksi avuksi syksyisin, se lämmittää Hangon aluetta tavalla, joka mahdollistaa meille enemmän pelipäiviä ”, Haanpää muistutti kilpailuedusta.

Hangon Golfin kausi on ollut erinomainen, pelikierrosten määrän kasvu on ollut lokakuun loppuun mennessä noin 400. Kasvu on tullut nimenomaan vieraspelaajien toimesta. Uusia jäseniä on tullut 67, kokonaismäärä on 630.

”Kesä oli todella hyvä, syksyn sateiset kelit ovat olleet tietysti jarruna. Marraskuussa mennään kelien mukaan. Meillä on jatkaa kautta niin pitkälle kuin mahdollista Kenttä on käytännössä kuiva hyvän pohjansa vuoksi ja mainiossa kunnossa. Viikonlopuksi löytyy starttiaikoja, sillä kylmien kelien vuoksi ihmiset eivät ole niitä aiemmin viikolla täyteen varanneet”, Han-Golfin palveluksessa vuodesta 2000 toiminut Haanpää mainostaa.

Hangossa vierailua kuluvalla tai seuraavalla kaudella voi suositella paitsi varsin mukavan ja hyväkuntoisen kentän, myös lämpimän ilmapiirin vuoksi. Hangossa vieraspelaajan on helppo olla kuin kotonaan.

Hangon Golf

Etsi luettavaa