Hyppää sisältöön

McIlroy ja Pieters toivat pisteen Euroopalle

Rory McIlroyllä ja Thomas Pietersillä on hyvä tiimihenki päällä.

Eurooppa otti lauantaiaamun ensimmäisen pisteen Ryder Cupissa. Sen ottivat Rory McIlroy ja Thomas Pieters, jotka kukistivat Phil Mickelsonin ja Rickie Fowlerin. Yhdysvallat otti kuitnekin

Eurooppa otti lauantaiaamun ensimmäisen pisteen, kun kaksikko Rory McIlroy – Thomas Pieters kavensi Ryder Cupin tilanteeseen 5-4. Ottelu päättyi 16. reiälle.

McIlroyn ja Pietersin yhteistyö on toiminut mainiosti Ryder Cupissa, koska heidän pelityylinsä muistuttavat toisiaan. Kun joukkueiden vastustajat julkaistiin eilen, Rory McIlroy oli siitäkin innoissaan, sillä Mickelson on kurmoottanut pohjoisirlantilaista aiemmin Ryder Cup -otteluissa oikein kunnolla. 

”Olin tyytyväinen, että sain  kohdata hänet uudelleen, koska en ole pärjännyt hänelle niin hyvin kuin olisi toivonut”, McIlroy sanoi televisiolähetyksessä.

Nyt hän pääsi hieman kaunistelemaan tilastoa.

Koepka sai virtaa soketista

Vähän myöhemmin yhdysvaltalaiskaksikko Brooks KoepkaBrandt Snedeker nostivat piste-eron kahteen, kun Henrik Stenson ja Matthew Fitzpatrick hävisivät pelinsä niin ikään 16. reiällä.

Brooks Koepka totesi tuoreeltaan haastattelussa, että peli on helppoa, kun Brandt Snedeker puttaa niin hyvin.

”Väyläosumat ovat yliarvostettuja, löimme niitä ehkä yhteensä kolme tänään”, Koepka naureskeli.

Koepkalle sattui aiemmin kierroksella myös tällä tasolla harvinanen epäonnistuminen, sillä hän löi puhtaan soketin karheikosta.

Hän paikkasi sen kuitenkin seuraavilla väylillä muutamalla käsittämättömän hienolla lyönnillä, kuten tässä noin 225-metrisellä par-kolmosella, jonka pitkälyöntinen Koepka löi aivan lipun viereen rautanelosella.

Peli on nyt siis 6 – 4.

Etsi luettavaa