Hyppää sisältöön

Maukasta vai mautonta: Paige Spiranacin golfvideo Arubalta hämmentää

Temppuvideot ovat suosittuja golfissa

Golfista on saatu vuosien saatossa entistä vapaampi laji etiketin suhteen. Erityisesti USA:ssa lajin vanhoollisuuden perinteitä rikotaan päivittäin mitä erinäisimmillä temppuvideoilla ja vähäisemmällä vaatetuksella.

Paige Spiranac on yhdysvaltalainen golfammattilainen, joka tekee lähes kaikki tulonsa sosiaalisen median tuloilla. 1,9 miljoonaa seuraajaa Instagramissa omaava Spiranac on tuttu näky golflehdissä ja julkaisuissa ympäri maailman. 

Golfsaavutusten osalta lista ei ole kovin pitkä. Collegessa hänen uran paras kierrostulos oli 73. Mini Toureilta hän on tienannut pelaamalla muutaman tonnin urallaan, mutta on sittemmin keskittynyt enemmän näkyvyyden kautta tuleviin tienisteihin ja mainoksiin. Spiranacista on muodostunut yksi maailman tunnetuimmista naisgolfareista. 

Myös kovaa näkyvyyttä niittävä Sports Illustrated media on ottanut ilon irti Spiranacista. Tuoreissa kuvauksissa Aruballa Spiranac tekee ”golf-temppuja”, jotka tuntuvat jäävän lievään sivuosaan tarkastellessa videon todellista luonnetta. 

Kaikki näkyvyys on positiivista, vai miten se meni? Joka tapauksessa, tältä näyttää minuutin video Arubalta. On se sitten maukasta tai mautonta. 

Etsi luettavaa