Hyppää sisältöön

Matt Wallacella henki päällä Wentworthissa – Pulkkanen ja Korhonen jakavat sijalukua 42:s

Voitot ovat kiertäneet Matt Wallacea kuluvalla kaudella

Viiisi kertaa toiseksi tai kolmanneksi kuluvalla kaudella jäänyt Matthew Wallace (65,-7) johtaa Jon Rahmia ja Henrik Stensonia lyönnilä BMW PGA Championshipissa.

Matt Wallace sai superalun aamupäivän kierrokselleen European Tourin lippulaivakisassa. Neljännen reiän eaglen vauhdittamana hän oli jo kuuden reiän jälkeen viisi alle, eikä englantilainen laskenut otetta käsistään. Sisääntulossa hän kasvatti birkkujen määrän viiteen ja sai yhteistuloksen 65. 

”Hyvän alun jälkeen pystyin säilyttämään hyvän vireen ja upottamaan kahdella viimeisellä reiällä merkitykselliset putit. Etenkin viimeisellä upottamani par-putti oli iso, oli todella paljon mukavampi lopettaa bogittomaan tulokseen”, kuluvalla kaudella useaan otteeseen kärjen  kantapäillä koputellut englantilainen ynnäili.

Wallace oli toeinen sekä Dubaissa, kuin myös British Mastersissa. Paras saaavutuksensa on kuitenkin kolmas sija PGA Championshipissa.  

Kärkikolmikon kaksi muuta pelaajaa, tuloksen 66 tehneet Henrik Stenson ja Jon Rahm ovat myös tuskailleet voitottomuuttaan. Rahmilla on yksi voitto 13:sta top ten-sijoituksesta, Stensonilla on voittotili avaamatta.

Päivän surullisen hahmon ritari oli Rory McIlroy, jonka korttitalo hajosi kuin tuhka tuuleen. Hän oli kolme alle viiden jälkeen, lopullliseksi tulokseksi tuli +4, 76.

Mikko Korhosen ja Tapio Pulkkasen  (-1) sijaluku on 42:s. Molemmat lähtevät perjantaina kierrokselleen iltapäivällä.

Kilpailun tulosseurannan löydät täältä.

Viasat ja Viaplay näyttävät kaikki päivät suorina lähetyksinä. Perjantaina (12.00-20.00) selostuksesta vastaa Teemu Tyry, kommentaattorina toimii (15.00-20.00) Lassi Tilander.

Etsi luettavaa