Hyppää sisältöön

Matsuyama selvään johtoon, Tigerilta taas paljon hyvää

Hero World Challenge tarjosi jälleen loistavaa golfviihdettä.

Tigerin aloitus lauantaina oli räjähtävä. Birdiet väylille 1, 2, 3 ja 5 Nostivat Woodsin etusivulle ja vain parin lyönnin päähän kärjestä. Etuysille syntyi vain yksi bogi ja päivän kuudes birdie yhdelletoista vei kierroksen jo viisi alle parin. Woods ei kuitenkaan onnistunut osumaan latuun takaysillä. Hän missasi avauksella viisi viimeistä väylää sortuen kahteen bogiin ja lopettaen kierroksen tuplaan. 

Tigerin tulos 70 (-2) jättää hänet yhteistulokseen -8 ja kilpailun kymmenennelle sijalle. Yhteistulosta voidaan pitää onnistuneena varsinkin kun Woods on tehnyt kilpailussa kolme tuplabogia. Vaikka virheet ovat olleet isoja on pelissä reilusti potentiaalia ja birdejä tulee kuin liukuhihnalta. 

GettyImages

Hideki Matsuyama otti kilpailun komennon pelaamalla kärkipaikalta päivän parhaan tuloksen 65 (-7). Yhteistuloksella -19 Hideki johtaa kilpailua seitsemällä lyönnillä. Hän on voittanut kolmesti viimeisessä neljässä pelaamassaan kilpailussa. Voitoista kaksi on tullut Japanin kiertueella ja kolmas oli WGC HSBC Champions Kiinassa.

Henrik Stenson ja Dustin Johnson jakavat kilpailun toista sijaa tuloksessa -12. 

Leaderboard

Etsi luettavaa