Hyppää sisältöön

Matilda Castrenin ote pitää LPGA:n karsinnoissa – nousi 22:nneksi

Matilda Castrén on niukasti cut-rajan oikealla puolella Hawaijilla

Matilda Castren (71,-1) teki torstaina Jack Nicklauksen suunnittelemalla kentällä Pinehurstissa neljä birdietä ja noussee 2-4 sijaa tuloslistalla.

Matilda Castren pääsi Pohjois-Carolinassa, sijaitsevassa Pinehurst Resortissa kuudennelle kierrokselle aamuvarhain klo 7.40 ensimmäisessä kolmikossa. Castrenin ensimmäinen parista poikkeava tulos oli kolmannen reiän bogey, jonka hän käänsi kahdella perättäisellä birdiellä (7-8) parempaan suuntaan. 

Sisääntulossa bogeja tuli kaksi (12, 14) kunnes taas birdiet 15:lla ja 17:lla käänsivät tuloksen parin alle. 

Lopetettuaan kierroksensa hän oli tuloslistalla 21:s. Sijoitus putosi 22:nneksi, ja se saattaa päivän aikana vielä hieman muuttua.

Castren on pelannut kuudesta karsintakierroksestaan neljä alle parin, yhden pariin, ja vain yhden, neljännen kierroksensa viiden viimeisen reiän heikon jakson johdosta yli parin.

Yhteistulos -3 jättää hänet kovin kauas kärkiparista Muni He (-18), Hee Young Park (-16), mutta kärkikymmenikön viimeisiin sijoihin on vain neljä lyöntiä, sijalukuun 12:s kolme lyöntiä.

Karsinnoista saa kategorian 14 kortin kaudelle 2020 yhteensä 45 pelaajaa sekä saman tuloksen pelanneet.

Kun kisaa on kaksi kierrosta jäljellä, Castrenin ero sijaluvulla 54 oleviin (ensimmäiset ilman korttia jäävät) pelaajiin on jo seitsemän lyöntiä.

Perjantain ja lauantain kahdelle viimeiselle kierrokselle otetaan mukaan 80 parasta pelaajaa ja samassa tuloksessa olevat.

Tulosseuranta

Etsi luettavaa