Hyppää sisältöön

Matilda Castren ja Kiira Riihijärvi kovassa seurassa – Lilia Vu tavoittelee kauden kolmatta ykköstilaa Los Angelesissa

Matilda Castren on LPGA:n pistelistalla ennen Los Angelesin kisaa sijalla 52. Maailmanlistalla nimi löytyy lyhyen tauon jälkeen sadan joukosta (99.) Kuva: Getty Images

Kauden ensimmäisen majorin voittaneen Lilia Vun kovimpia haastajia Wilshire Country Clubilla ovat maailmanlistan ykkösen paikalle palannut Nelly Korda, Jin Young Ko ja Atthaya Thitikul.

Los Angeles Championships kerää Wilshire Country Clubille suurimman osan LPGA:n tähdistä. Suurimman huomion saa maailmanlistalla neljänneksi 12:lta sijalta Chevron Championshipin voitollaan kivunnut Lilia Vu, joka pelaa kotiosavaltiossaan.

Vu on menestynyt häikäisevän hyvin kaudella 2023. Kahden voiton lisäksi hän on ollut kolmas ja seitsemäs, heikoimmatkin sijoitukset ovat 11:s ja 14.

Mikäli tahti jatkuu alkuvuoden kaltaisena, saattaa amatöörien listykkösenä yli seitsemän kuukauden ajan ollut Vu kivuta korkeimmalle pallille pian myös ammattilaisten listauksessa.

Matilda Castrenille kisa on kauden seitsemäs. The Chevron Championshipin 28:s sija on saavutuksena ylivoimaisesti paras. Castren valitteli Teksasin kisassa lähestymislyöntiensä vaatimatonta tasoa, johon toivoi parannusta.

Kiira Riihijärvelle kilpailu on LPGA:lla neljäs, kolmessa ensimmäisessä peli on päättynyt kahteen kierrokseen. Riihijärvi starttasi kautensa Epson Tourilla, jossa oli hienosti toisena.

Suomalaiset lähtevät torstain kierrokselleen perättäisissä ryhmissä Castren (23.54), Riihijärvi (00.06) kotimaan aikaa puolenyön molemmin puolin.

Elisa Viihde Viaplay näyttää kisan suorina.

Lähetysajat:

  • To-pe 01.30-5.30 (torstain pelit to-pe välisenä yönä jne.)
  • La-Su 01.00-04.30

Tulospalvelu

Etsi luettavaa