Hyppää sisältöön

Matilda Castren: ”En ole vielä löytänyt uutta valmentajaa”

Matilda Castrén harjoittelee talvikaudella Suomessa käydessään Petteri Nykyn opastukseksssa Green Golfin hallissa

LPGA Tourille pelioikeuden kaudeksi 2010 saanut Castren harjoitteli torstaina Green Golfissa Malmilla Petteri Nykky apunaan. Toisen valmentajan ja caddien rekrytointi eivät vielä ole tuottaneet tulosta. Katso artikkelin video Castrenin svingistä ja tavoitteista.

Matilda Castren ilmoitti heti onnistuneiden LPGA:n karsintojen jälkeen etsivänsä Kaliforniaan valmentajaa, joka työskentelisi Petteri Nykyn aisaparina.

”Kiireitä on piisannut sen verran, että se asia ei ole edistynyt. Kovaa kiirettä asialla ei ole, mutta kyllä sitä on tarkoitus edistää. On hyvä, että saan San Diegossa tukihenkilön, jonka puoleen turvautua”, Castren määritteli.

Ensimmäisen kauden pelaajan kilpailuohjelma ei ole mitenkään kiveenhakattu. Edellisten vuosien perusteella hän päässee pelaamaan reilusti toistakymmentä kilpailua, menestyksen myötä tietysti huomattavasti suurempaankin on mahdollisuuksia.

”LPGA Tour on kotikiertueeni, Eurooppaan tulen kisaamaan vain siinä tapauksessa, että ansaitsen paikan British Openiin, Evian Championshipiin tai Skotlannin osakilpailuun.

Caddiestä tulee pätkätyöläinen

Caddien osalta hänen suunnitelmansa on jakaa kausi osiin. 

”Kun kilpailuohjelmani ei ole ainakaan vielä kovin kattava, uskon päätyväni tältä osin ratkaisuun, jossa caddien kanssa tehdään muutama kisan sopimut kerrallaan. Tarjokkaita on oma-aloitteisesti jo ilmaantunutkin, mutta vielä en ole soppareita allekirjoittanut. Eli haku on päällä”, Matilda Castren kertoo.

Oheisella videolla Castrenin svingiä ja ajatuksia tulevasta kaudesta.

Matilda Castren

Green Golf

Etsi luettavaa