Hyppää sisältöön

Matilda Castrénilla häikäisevä avauskierros LPGA Tourilla

Matilda Castrén pelasi loistavasti avauskierroksen LPGA Tourilla.

Suomalaistulokkailla vahva aloitus Australiassa. Matilda Castrén lähellä kympin sakkia ja myös Sami Välimäki onnistui. Australiassa pelataan samaan aikaan LPGA Tourin ja European Tourin kilpailu

Matilda Castrén ei ujostellut uransa ensimmäisessä LPGA Tour -kisassa. Kaliforniassa asuva Castrén räväytti tauluun tuloksen viisi alle parin (68), mikä riittää tässä vaiheessa jaettuun 15. sijaan.

Matildan kierros piti sisällään eaglen, neljä birdieä ja vain yhden bogeyn 12 parin lisäksi. Hän aloitti kierroksen birdie-eagle-yhdistelmällä, mistä oli hyvä jatkaa eteenpäin.

”Kierros alkoi loistavasti, joten siitä sai hyvän fiiliksen päälle. Minulla oli paljon paikkoja ja paljon hyviä putteja”, Matilda viestitti Australiasta.

”Oli tuulinen päivä joten olen tosi tyytyväinen tulokseen. Huomenna jatkan samalla fiiliksellä.”

Kisan kärjessä ovat tässä vaiheessa Korean Haeji Kang ja hiljattain uransa ensimmäisen LPGA Tour -kisan voittanut Madeleine Sagström, joka on kolme lyöntiä Matildaa edellä. 

Lyönnin Matildaa edellä ovat esimerkiksi Cristina Kim ja Laura Davies.

Välimäki onnistui

ISPS Handa Vic Openissa pelataan paitsi LPGA Tourin kisa myös European Tourin kisa. 

Suomalaisista tuossa kisassa ovat mukana Sami Välimäki ja Janne Kaske. Välimäki onnistui ja pelasi tuloksen 69 (-3), mikä riittää tässä vaiheessa jaettuun 47. sijaan. Samalla se on kuitenkin ennustettua cut-raja.

Kisa on kuitenkin erittäin tasainen, sillä vaikka kärkimies Alejandro Canizares on karannut tulokseen -9, toiseen sijaan Välimäellä on vain neljä lyöntiä matkaa.

Kaske pelasi avauskierroksen 73 lyönnillä ja tulos yksi yli parin oikeuttaa jaettuun 118. sijaan. Cut-rajaan hänellä on neljä lyöntiä parannettavaa.

Tulospalvelu naiset | Tulospalvelu miehet

European Tour on katsottavissa Viasatilta ja Viaplayltä

Etsi luettavaa