Hyppää sisältöön

Marvaila joutuu lähtemään liitosta

Janne Marvaila ehti työskennellä Golfliitossa kuusi vuotta.

Golfliitto lakkauttaa kilpa- ja huippu-urheilupäällikön tehtävän, joten Janne Marvaila joutuu lähtemään Golfliitosta.

Suomen Golfliitto tekee kilpa- ja huippu-urheiluyksikössä organisaatiouudistuksen. Sen seurauksena liitto lakkauttaa kilpa- ja huippu-urheilupäällikön tehtävän. Liiton tiedotteen mukaan työsopimus puretaan yhteisymmärryksessä kilpa- ja huippu-urheilupäällikkö Janne Marvailan kanssa.

Jatkossa valmennustoiminnan organisoiminen ja kehittäminen siirretään kohta nimitettävän uuden päävalmentajan vastuulle.

Aiemmin liittoa on kritisoitu siitä, että päävalmentajan ja huippu-urheilupäällikön tehtävät ovat osittain päällekkäiset. Liitto on maksanut molemmille isoa palkkaa, sillä päävalmentaja Staffan Johanssonin palkka on ollut noin 120 000 ja Janne Marvailan yli 80 000 euroa vuodessa.

Molemmat miehet jättävät Valo-talon, sillä Johanssonin määräaikainen sopimus päättyy vuodenvaihteessa ja Marvailan työsuhde päättyy 31. tammikuuta 2017. Liitto nimittänee uuden päävalmentajan piakkoin. GoGolfin tietojen mukaan tehtävään ovat ehdolla ainakin Mikko Ilosen valmentaja Timo Rauhala sekä Petteri Nykky ja Timo Karvinen

Marvaila tuli Golfliittoon elokuussa 2010 Nuori Suomi ry:stä, jossa hän työskenteli kehityspäällikkönä. Sitä ennen hän toimi pitkään Hiihtoliitossa mäkihypyn ja yhdistetyn lajijohtajana.

”Kuluneet kuusi vuotta ovat olleet hyvin kiireistä ja vauhdikasta aikaa. Nyt on aika vähän rauhoittua ja antaa perheelle enemmän aikaa”, Marvaila sanoi Golfliiton tiedotteessa.

Etsi luettavaa