Hyppää sisältöön

Marc Leishman johtaa hurjaa tulostasoa Texasissa

Kahden kierroksen jälkeen AT&T Byron Nelsonia johtaa Marc Leishman tuloksessa -15. Etumatkaa on kuitenkin vain lyönti kun toista sijaa pitää 21-vuotias rookie Aaron Wise (-14).

Leishman on esittänyt loistavaa golfia Trinity Forestin uudella kisakentällä. Hän on missannut kilpailun aikana vain kolme väylää ja kolme griiniä.

Hyvistä tilastoista huolimatta Marc ei ole ollut kilpailun paras pallonlyöjä. Virettään löytänyt Adam Scott (-10) on missannut vain yhden väylän kahden kierroksen aikana ja johtaa Leishmania lähes neljällä lyönnillä Strokes Gained: Tee-To-Green tilastossa. Ero miesten välillä on syntynyt griineillä Leishmanin eduksi. Strokes Gained: Putting tilastossa Marc on ollut 8,5 lyöntiä parempi kuin Scott 36 reiän aikana. 

Tulosta on tullut laajalla rintamalla kahdella avauskierroksella. Viiden lyönnin sisään kärjestä mahtuu yksitoista pelaajaa. Tästä joukosta perjantain huonoin kierros oli Jimmy Walkerin 67, -4, kun muut takoivat tuloksia 6,7,8 ja 9 alle parin. Avauskierroksen 61 (-10) jälkeen Leishman johti kilpailua kolmella. Toisen kierroksen tulos 66, -5 pudotti johdon vain lyöntiin. 

Viikonloppuna on mielenkiintoista seurata australialaisten Scottin ja Leishmanin otteita. Adam tarvitsee ainakin yhden kuuman puttikierroksen kärjen saavuttamiseen. Pallonlyöminen on jo tulessa.

Tulospalvelu

Etsi luettavaa