Hyppää sisältöön

Mainio lopetus piti Mikko Korhosen kärjen tuntumassa: ”Aistit eivät olleet hereillä”

Mikko Korhosen toistaiseksi paras sijoitus Hollannin osakilpailussa on seitsemäs kaudelta 2015. KUVA: GETTY IMAGES

Mikko Korhonen on Dutch Openissa ennen viimeistä kierrosta neljä lyöntiä kärjestä sijaluvulla 11.

Mikko Korhonen ei löytänyt kahden ensimmäisen kierroksen kaltaista pelivirettä golfin DP World Tourin Dutch Open -kilpailussa lauantaina.

Tuloskehitys (67-70-73,-6) on kulkenut väärään suuntaan. Tästä huolimatta kärkipari Victor Perez ja Matt Wallace on vain neljän lyönnin päässä.

Perez oli lauantaina Korhosen parina. Miehet kulkivat jo kierroksen alkuvaiheilla eri suuntiin. Korhonen oli 13 reikää pelattuaan kolme yli parin. Ranskalainen johti pariaan ennen viittä viimeista jo kuudella lyönnillä.

Birdiet väylillä 16 ja 17 nostivat Korhosen sijalle 11:s ja neljän lyönnin päähän.

”Tänään oli hyvä lopetus. Muuten oli aika rankka päivä, aistit eivät olleet ihan hereillä tänään. Paljon lyhyeksi jääneitä putteja ja heikkoja lyöntejä.”

”Lopussa löytyi sentään jo hyvää pelifiiliistä. Otetaan tästä positiiviset asiat mukaan ja käännetään katse eteenpäin”, hän pohti.

Kärkiparissa pelaaminen on tunnetusti hankalaa. Lauantaina Ricardo Gouveira (+3 ) ja Haotong Li (+6) sutivat yhteeensä yhdeksän yli parin pudoten sijoille seitsemän ja 16.

Sunnuntaina Korhonen käynnistää kierroksensa kello 13.50 Suomen aikaa yhdessä edellisvuoden voittajan Kristoffer Brobergin kanssa.

Elisa Viihde Viaplay ja V Sport näyttävät kisan suorana sunnuntaina klo 14.30-20.00

Tuloslista

Etsi luettavaa