Hyppää sisältöön

Maailmanlistan kolmonen kirittää Matilda Castrenia Oregonissa

Matilda Castrenille finaalikierrokselle pääsy oli jo kolmas perätttäinen

Matidla Castren (73-69,-2) lähtee LPGA Tourin kauden viidennen kisansa päätöskierrokselle sijaluvulta 43 yhdesssä Danielle Kangin ja Christina Kimin kanssa.

Matilda Castren teki lauantaina USA:n länsirannikolla pelattavassa Portland Classicissa kovan nousun tuloksella 69,-3.

Avauspäivänä kierrostulos 73 piti sisällään neljä bogia, jotka Linna Golfia edustava ”Madde” jätti lauantaina pois. Molempina päivinä birdejä on syntynyt Columbia Edgewater Country Clubilla kolme.

Eroa kisaa johtavaan Englannin Mel Reidiin on kymmenen lyöntiä, kärkikymmenikköön vain neljä. Kun pelaajia on edellä 42,  kärkikymmenikköön nousu vaatisi vielä monen lyönnin paranusta lauantaihin nähden. 

Kahdessa viimeisessä kilpailussa hän on saavuttanut sijaluvut 25:s ja 28:s, joten oman parhaan sijoituksen tekeminen on hyvin mahdollisuuksien rajoissa.

Castren pääsee kisaan tuoreille viheriöille, sillä kello18.53 Suomen aikaa tapahtuva startti on aamun toinen.

Danielle Kang seurustelee PGA Tourilla pelaavan  Maverick McNealyn kanssa

Danielle Kang seurustelee PGA Tourilla pelaavan Maverick McNealyn kanssa

GETTY IMAGES

Suomalainen pääsee omassa ryhmässään kovaan testiin, sillä Danielle Kang on maailmanlistan kolmonen. Hänellä on LPGA Tourilta kaksi tuoretta voittoa heinäkuun loputa ja elokuun alusta.

Christina Kim oli Tourille kivutessaan heti kärkipelaajia ja USA:n Solheim Cup -joukkueen pelaajia useaan otteeseen. Kovan laihtuttamisen ja kuntokuurin läpikäynyt

Kim hakee uutta nousua huipulle saavutettuaan Castrenin tavoin kortin LPGA:lle karsinnoista.

Portland Classic, Tuloslista

Etsi luettavaa