Hyppää sisältöön

Maailmanennätys tavoitteena Gumbölessä

Gumböle Golfin 17. griini

Gumböle Golf viettää tänä vuonna 25-vuotisjuhliaan. Juhlan kunniaksi seura järjestää 24 tunnin maailmanennätysyrityksen ensi sunnuntaina 26. kesäkuuta. Leikkimieliseen kilpailuun voivat ottaa osaa kaikki golfarit.

Espoossa, Turuntien varressa sijaitseva Gumböle Golf on tunnetusti nopeasti pelattava kenttä. Nyt siitä yritetään ottaa kaikki irti, sillä tavoitteena on rikkoa ennätys: eniten kierroksia samalla kentällä 24 tunnin aikana.

”Kyseessä on avoin haastetapahtuma, joten ennätyksen tekoon pääsevät kaikki”, kertoo Gumböle Golfin toimitusjohtaja Markku Ignatius.

”Tarkoituksena on pitää hauskaa ja tehdä historiaa. Jokainen osallistuja saa kunniakirjan, jos ennätyksessä onnistutaan.”

Kilpailun pelimuoto on neljän hengen best ball, mikä nopeuttaa kierrosvauhtia tavallisesta. Pallo nostetaan, jos pisteitä ei enää voi saada.

Haluatko mukaan?

Ilmoittaudu yksin tai kaveriporukalla perjantaihin 24.6.2016 klo 12 mennessä NexGolfissa, Teetime.fi-palvelussa tai Gumbölen caddiemasterille sähköpostitse tai puhelimitse: 0300 870 370 

Pelioikeutetuille ennätysyritys maksaa 0 €, Gumböle Golfin jäsenille 10 € ja vieraspelaajille 25 €.

Yölähdöt su klo 20 – ma klo 6 – VAIN 10 €!

Lisätietoa Gumböle Golfin sivuilta

Etsi luettavaa