Hyppää sisältöön

Mörkö tulee Muumihahmojen mukana myös golftuotteisiin

Mörkö

Suomalainen Golf Coat teki Moomin Charactersin kanssa kolmivuotisen lisenssisopimuksen Muumipeikon ja muiden Muumihahmojen käyttöoikeuksista golftuotteissa.

Aki Kuivaniemen ja perheensä pyörittämä Golf Coat on golfalan monitoimiyritys, joka on erikoistunut muun muassa golftuotteiden painatukseen.

Helsingin Pitäjänmäellä painetaan jatkossa yritysten, yhdistysten ja yksityishenkilöiden logojen sekä nimien lisäksi myös  suomenruotsalaisen kirjailijan ja taiteilijan Tove Janssonin maailmankuuluja Muumihahmoja golftuotteisiin.

Golf Coatilla on tuoreen sopimuksen kautta Muumeihin liittyen Suomen myyntioikeudet, joilla tähdätään kotimaisten golfarien lisäksi ulkomaalaisten turistien, erityisesti japanilaisten kanssa tehtävään kauppaan.

”Sopimus on  meille merkittävä investointi, jolla tavoittelemme uusia kohderyhmiä. Jakelukanavat Muumi-tuotteille laajenevat muun muuassa matkamuistomyymälöihin, Helsinki-Vantaan lentokentälle, golfalan web-kauppoihin ja useisiin muihin paikkoihin, joissa turistit tavoitamme”, kertoo Aki Kuivaniemi.

Ensimmäisessä vaiheessa Muumihahmoja löytyy  golfpalloissa ( Srixon, Callaway, Dixon), BioGolfTeessä ja Pokerchipeissä.

”Mikäli pääsemme sopimukseen ja saamme logistiikan toimimaan, tarkoituksemme on laajentaa toimintaa Suomesta myös Japaniin, jossa Muumit ovat huippusuosittuja”, Kuivaniemi jatkaa.

Kansainvälisiä asiakkaita varten Golf Coat avaa syksyllä myös oman www.moomingolf.com verkkokaupan.

Tuotanto käynnnistyy alkusyksystä.

Mikko Korhonen lähtee torstain kierrokselleen The Openissa kello 10.47. Perjantain lähtöaika on 15.48.

Mikko Korhonen lähtee torstain kierrokselleen The Openissa kello 10.47. Perjantain lähtöaika on 15.48.

GETTY IMAGES

GoGolfin lukijoilla on kuitenkin mahdollisuus voittaa ”maailman ensimmäiset Muumiaiheiset golftuotteet” osallistumalla Facebookissa järjestämäämme kisaan  liittyen Mikko Korhosen sijoitukseen The Openissa. Kilpailuun voi osallistua perjantaihin 19.7. kello 15.30 asti.

Palkintoina on kahdelle parhaalle kaksi tusinaa Srixon Z-Star palloja, 2×100 kpl BioGolfTee pussit ja 10 kpl Pokerchippejä valitsemiensa Muumihahmojen painatuksilla.

Golf Coat, kotisivut

  

Etsi luettavaa