Hyppää sisältöön

Lydia Ko PXG:lle heikon loppukauden jälkeen?

Lydia Ko:n loppukausi ei sujunut suunnitelmien mukaan.

Verkkopalvelumiljardööri Bob Parsonsin ökytalli PXG on kahminut huippupelaajia hoiviinsa pitkin vuotta. Nyt mailamerkki on yhdistetty naisten ranking-ykköseen.

Golf Monthlyn lähteiden mukaan naisten maailmanlistan kärki Lydia Ko olisi saamassa ensi kaudelle potkua uusista välineistä. Tällä hetkellä Callawayta edustava 19-vuotias supernainen on huhujen mukaan loikkaamassa high-end -merkki PXG:lle. Aiempia naiskiinnityksiä ovat mm. Christie Kerr ja Alison Lee. Miehistä mukana ovat mm. James Hahn, Zach Johnson ja Charles Howell III, PGA Tour -voittajia kaikki. Lydia Ko kertoi artikkelissa pitävänsä kuukauden taukoa golfista aneemisesti sujuneen loppukauden jälkeen, mutta näiden huhujen valossa voi olla, että sekaan eksyy jokunen testipäiväkin.

 

Tungsten-painoruuvit ovat oleellinen osa PG:n poikkeuksellista designia

Tungsten-painoruuvit ovat oleellinen osa PXG:n poikkeuksellista designia. Kyseiset rautamailat maksavat noin 300 dollaria kappale.

PXG

 

Korealaissyntyinen uusiseelantilainen pelasi Rion olympialaisten kakkossijan jälkeen seuraavat kilpailut hyvin ailahtelevasti, eikä päässyt kympin sakkiin yhdessäkään kilpailussa ennen kauden päättänyttä CME Group Tour Championshipia. Hän putosi kärjestä sekä rahalistalla, kierroskeskiarvoissa että vuoden pelaaja -kisassa, kun läpimurtokauttaan pelannut pitkälyöntnen Thaimaan Ariya Jutanugarn rynni ohi. Päätöskisassa Ko kuitenkin kaivoi jostain hukassa olleen vireensä ja tykitti toiselle kierrokselle kenttäennätyksen 62. Hän sijoittui kisassa kolmanneksi ja turvasi näin Rolex Rankingin voiton. Yhdeksi syyksi heikkoon lopetukseen on arveltu Kon draiviongelmia, sillä etenkin viimeisissä kisoissa hänellä oli vaikeuksia päästä tiiltä eteenpäin. Hän oli lopulta pituustilastoissa 126. ja tarkkuudessakin vasta 62. paras. Joskohan uusista vehkeistä löytyisi apua tähänkin vaivaan.

 

 

Etsi luettavaa