Hyppää sisältöön

Los Angelesin kuninkuudesta luvassa hurja kaksintaistelu – Adam Scott haastaa Rory McIlroyn

Adam Scott saa sunnuntaina peliseurakseen Riviera Contry Clubilla  Rory McIlroyn sekä Mattt Kucharin

Supertähdet tavoittelevat Riviera Country Clubilla kalenterivuoden ensimmäisiä voittojaan. Matt Kuchar (-10) jakaa kärkipaikkaa ennen sunnuntain kierrosta.

Rory McIlroy ja Adam Scott lukeutuvat golfmaailman huipulla näyttävimpiin pallonlyöjiin, monien mielestä he ovat kaksi parasta. Adam Scott on saanut peliinsä uutta puhtia, kesällä 40 vuotta täyttävä konkari voitti edellisen kisansa Australiassa joulukuussa. PGA Tourin voitosta on aikaa neljä vuotta, uran ainoan major-voittonsa hän saavutti 2013  US Mastersissa.

Riviera Country Clubilla Los Angelesissa Scott on aina viihtynyt hyvin. Hän voitti jo kaudella 2005, tuolloin ykköstila jäi epäviralliseksi, sillä kovien sateiden vuoksi pelattiin vain kaksi kierrrosta.

Sunnuntaina suurelle yleisönsuosikille avautuu loistava mahdollisuus näyttää kovuuttaan aitiopaikalla, viimeisessä ryhmässä yhdessä Rory McIlroyn ja Matt Kucharin kanssa.

”Riviera Country Clut on PGA Tourilla suosikkikenttäni. Tarkat lähestymiset ovat arvossaan, viheriöillä on salakavalia muotoja, pallo on saatava oikealle puolelle lippua”, viheriöihin parhaalla prosentilla (74 %) toistaiseksi osunut Scott määrittää.

Voittajien lista viimeisiltä vuosilta kertoo sen, että bighittereille Riviera on oivaa metsästysmaastoa. Voitto puolustaa J.B.Holmes, Bubba Watson oli paras 2016 ja 2018, Dustin Johnson nosti voittopokaalia 2017.

Johnson tälläkin kerralla vielä kuvioissa mukana, hän on kärkikolmikosta vain kahden lyönnin päässä.

Riviera Country Club isännöi vuonna 2028 Los Angelesin olympialaisten golfkisoja.

Tulosseuranta

Etsi luettavaa