Hyppää sisältöön

Los Angelesin kisa on Tiger Woodsille tekemätön paikka: ”Tarvitsen lauantaina vahvan startin”

Tiger Woods ja Joe LaCava ovat osallistuneet vuoden 2020 aikana vain kahteen kisaan

Riviera Country Clubilla pelattavan kisan isäntä on 45:na yhdeksän lyöntiä Matt Kucharia jäljessä.

Los Angelesin lähistöllä lapsuutensa elänyt Tiger Woods ei saa otetta Riviera Country Clubin kenttään, jolla hän pääs debytoimaan PGA Tourilla 16-vuotiaana vuonna 1992.  Ykköstilat ja menestys karttavat Woodsia, jolle meneillään oleva kisa on 14:s

Kahtena ensimmäisenä päivänä hän on kirjauttanut tulokset 69-73, (par) jolla on tuloslistalla 45:na tilanteessa, jossa voittomahdollisuudet ovat erittäin pienet. Sam Sneadin tavoin 82 kertaa PGA Tourilla voittanut Woods ei pääse ilahduttamaan fanejaan tilaston kärkeen nousulla.

Perjantaina hän suti torstaina tavoin mahdollisuuksiaan kierroksen jälkipuoliskolla.

”Tein pahoja virheitä väylältä lyhyillä raudoilla”, Woods viittasi kahteen lähestymiseen, jotka tuottivat lauantaina bogeyn ja tuplan. 

”Jos nuo ottaa pelistäni pois, olen pelannut tahtiin, joka on lähes kärjen tasoa. En ollut tarpeeksi terävä kentällä, jouduin väärälle puolelle lippua.”

Edellisvuonna Woods heräsi henkiin Rivieralla kolmantena päivänä pelaten sen tulokseen 65, kuusi alle. Yleisö oli villinä ja odotti sankarinsa kipuavan ykköseksi.   

”Edelläni on varsin paljon pelaajia muutaman lyönnnin sisällä. Tarvitsen lauantaina hyvän startin”, Woods kertasi tilannettaan.

Yleisöä on tuhatmäärin hänen ryhmänsä mukana kolmannella kierroksella ja huutomyrsky jokaisen mahdollisen birkun jälkeen on melkoinen.

Woodsilta kysyttiin ennen kisan käynnistymistä mediatilaisuudessa, mikä on hänen oma analyysinsä Rivieralla menestymättömyyteen.

”En ole käytännössä koskaan onnistunut puttipelissä”, oli 14:tta kertaa kisaan osallistuvan Tigerin lyhyt vastaus.

Tulosseuranta

Etsi luettavaa