Hyppää sisältöön

Loppukesän suurin golfale alkaa tiistaina

GoGolfin ja Golf Skyn Hit It -kampanja lähtee käyntiin huomenna, tiistaina. Tiedossa on valtakunnan lyömättömimmät tarjoukset!

Elokuun loppua juhlitaan huikein tarjouksin Golf Skyn myymälöissä ja verkkokaupassa.

Kesäkuussa järjestetyt Hit It -päivät olivat menestys, joten jatkoa seuraa. Nyt vuorossa on Hit It, osa 2. 

Kaikki Hit It -tarjoustuotteet on ostettavissa tiistaista alkaen aina elokuun loppuun asti, eli seuraavan viikon maanantaihin. 

Suomen suurin golfvälineketju Golf Sky on täynnä Hit It-tarjouksia, kun draivereita, mailasettejä, wedgejä ja puttereita myydään lyömättömin hinnoin. Lisäksi maan laajin valikoima palloja, bägejä, kenkiä ja tekstiilejä kannetaan kampanjan aikana koteihin tarjoushinnoin.

Tutustu näppäräsi kaikkiin Hit It -alennustuotteisiin ja myymälöiden viikon erikoisohjelmaan tiistaina ilmestyvässä Hit It -digiesitteessä ja tilaa näppäräsi tuotteet kotiin kuljetettuna tai tule Golf Skyn myymälöihin Espoon Suomenojalle, Vantaan Tammistoon tai Nokialle. 

Golf Skyn myymälöissä on mielenkiintoista ohjelmaa Hit It -viikon aikana

Golf Skyn myymälöissä on mielenkiintoista ohjelmaa Hit It -viikon aikana

Pelaa edullisia syyskierroksia

Myös GoGolfin verkkokauppa on täynnä Hit It -tarjouksia mm. green fee -diilejä eri kentille, majoituspaketteja, pelioikeuksia ja loppuvuoden jäsenyys Kurk Golfiin sekä opetus- ja treenitarjouksia GoGolf Rangella.

Uusittuun GoGolf Isosaareen on tottakai myös tutustumistarjous, joka on ostettavissa vain kampanjan ajan!

GoGolf Isosaari on kesän houkuttelevin golfuutuus.

GoGolf Isosaari on kesän houkuttelevin golfuutuus.

Huomisesta alkaen kaikki GoGolfin suosituimmat green fee -diilit, eli jäsenille suunnatut Guide-edut ovat ostettavissa myös ilman GoGolfin jäsenyyttä 31.8.2020 asti. 

Voit tutustua Guide-etuihin täällä

Etsi luettavaa