Hyppää sisältöön

Lombard johtaa, vaikka teki triplan

Zander Lombard keskusteli puttilinjasta caddiensä kanssa lauantaina Itävallassa.

Etelä-Afrikan Zander Lombard johtaa Itävallan Euroopan Tourin kisaa lyönnillä ennen Kiinan Ashun Wuta. Ranskan Grégory Bourdy ja Espanjan Adrian Otaegui jakavat kolmatta sijaa, kun jäljellä on enää yksi kierros.

Zander Lombard ei antanut yhdeksännen reiän triplabogin häiritä, vaan eteläafrikkalainen selvitti kolmannen kierroksen Diamond Country Clubilla 68 lyönnillä. Hän lähtee päätöspäivään kärjessä. 

Nuori eteläafrikkalainen kuittasi triplan kolmella takaysin birdiellään, mikä osoittaa häneltä vahvaa henkistä kanttia. Yhteensä Lombard teki lauantaina seitsemän birdietä.

Kiinan Ashun Wu pelasi päivän parhaan tuloksen selvitettyään kentän 65 lyönnillä.  Wu sai kortin kiertueelle voitettuaan viime kaudella Volvo China Openin. Tämä kausi ei ole sujunut 30-vuotiaalla kiinalaisella kovinkaan hyvin, mutta nyt hänellä on hyvä mahdollisuus paikata tilannetta.

Kolmennelta sijalta päätöspäivään lähtevät Grégory Bourdy ja Adrian Otaegui. Eroa kärkeen on vain kaksi lyöntiä eli heidän yhteistuloksensa on kolmen kierroksen jälkeen yhdeksän alle parin.

Viidennellä sijalla tuloksessa kahdensa alle parin on muun muassa Joost Luiten, joka teki tänään kauden 200. birdiensä. Se uppoaa reikään alla olevalla videolla.

 

Ruotsalainen huippulupaus Marcus Kinhult otti tänään aimo harppauksen kohti kärkeä, sillä hän sivusi Wun kanssa päivän parasta tulosta. Seitsemän alle kierros nosti hänet kisassa seitsemännelle sijalle. Ero kärkeen on neljä lyöntiä.

Kinhult on aloittanut uransa Euroopan Tourilla odotuksia heikommin, sillä tähän mennessä hän on onnistunut selvittämään ainoastaan yhden cutin. Nyt 19-vuotiaan pelin suunta saattaa olla kääntymässä.


Seuraa kilpailua Viasat Golfilta tai Viaplayltä. Viasat Golfin tilaat kätevästi täältä. Kun tilaat nyt, saat kaupan päälle GoGolf-lehden vuosikerran.


 

Etsi luettavaa