Hyppää sisältöön

LIV-kriitikon nerokas video lähti leviämään viraalisti: ”Olen Eddie v***n Pepperell”

Eddie Pepperell on päässyt viime viikkoina hyvään pelivireeseen. KUVA: GETTY IMAGES

Eddie Pepperell on totuuden torvi, jolla ei ole sordiino päällä Twitterissä. Eilen peluri julkaisi hulvattoman videon, jota on katsottu Twitterissä jo lähes miljoona kertaa.

DP World Tourin pelaajista LIV Golfin vihollinen numero yksi taitaa olla Eddie Pepperell. Englantilainen golfari on kerännyt itselleen Twitteriin lähes 170 000 ihmisen yleisön.

Miehen ironisesta tyylistä kertoo paljon hänen esittelytekstinsä: ”Liv golfer in the making” eli ”LIV-golfari tekeillä”.

Saudi-Arabian valtionrahaston omistamamaan kiertueeseen liittyi myös Pepperellin eilen julkaisema video, joka on katsottavissa alempana. Päivitykseen vitsiniekka on kirjoittanut simppelisti: ”Olen Eddie v****n Pepperell”.

Koska emme halua paljastaa videon koukkua, jätämme sen sisällön avaamatta sen tarkemmin tässä jutussa. Sen sijaan annamme miehen Twitter-fanien ja Pepperellin kommenttien puhua puolestaan.

”Golfari, joka on enemmän ajan hengessä kuin kukaan muu”, kommentoi yksi.

DPWT-golfari Edoardo Molinari kommentoi puolestaan seuraavasti: ”Eddie Pepperellin legenda jatkaa kasvuaan.”

”Jumankekka minä rakastan Eddie Pepperelliä. Hän on suosikki tour-pelaajani. Punaviiniä, koiria, naurua ja vitsejä. Kerrassaan rakastettava kaveri”, eräs fani kommentoi.

Tässä Pepperellin hauska video. Otapa mies seurantaan.

Etsi luettavaa