Hyppää sisältöön

Lisää golfkilpailuja peruttu tai siirretty – ja lisäksi myös yksi kokonainen kiertue

Kaikki suuret golfkiertueet ovat nyt tauolla.

Suomalaisten pakkoloma jatkuu, kun European Tourin huhti-toukokuun vaihteen Andalucian Masters on jouduttu siirtämään myöhempään ajankohtaan. Myös PGA Championshipille etsitään uutta ajankohtaa. Alunperin se piti pelata toukokuun puolivälissä.

Koronaviruksen vuoksi golfkilpailuja perutaan tai siirretään nyt kiihtyvää tahtia.

Eilen PGA Tour tiedotti muun muassa kauden toisen major-turnauksen PGA Championshipin siirtämisestä. Kisa oli tarkoitus pelata toukokuun puolivälissä, mutta nyt sille kaavaillaan uutta ajankohtaa kesäkuulta.

Samalla PGA Tour kertoi, ettei kiertue tule järjestämään kilpailuja seuraavaan kahteen kuukauteen.

Myös European Tour ilmoitti eilen yhden uuden kilpailun siirtämisestä. Andalucia Mastersia ei pelata huhti-toukokuun vaihteessa. Parhaillaan järjestäjätahot käyvät keskustelua siitä, milloin turnaus voitaisiin järjestää uudelleen.

Näin suomalaispelaajien Tapio Pulkkasen, Mikko Korhosen, Sami Välimäen ja Kalle Samoojan pakollinen kilpailutauko jatkuu entistä pitempään.

”Elämme parhaillaan päivä kerrallaan ja jatkamme koronaviruksen vaikutuksen arvioimista kaikkiin tapahtumiimme”, European Tourin toimitusjohtaja Keith Pelley kertoi tiedotteessa.

Satelliittikiertueista PGA Europro Tour päätti eilen perua koko kauden mukaan lukien karsinnat. Britanniassa toimivan kiertueen piti alkaa toukokuussa. Sen finaali piti pelata syys-lokakuun vaihteessa BlackSeaRama-kentällä Bulgariassa.

Kiertueella ei tiettävästi ollut suomalaisia osaottajia. 

Etsi luettavaa