Hyppää sisältöön

Yhteistyössä : Linna Golf

Linna Golf tarjoaa hohtavaa hiekkaa ja huippulaatua – bunkkerit remontoitiin alkuperäiseen loistoonsa

Linna Golfin kaikki bunkkerit on peruskorjattu. Valtavan työn tehtiin oman henkilökunnan voimin muiden kentänhoitotehtävien ohessa. KUVA: JUHA TUUKKANEN

Linna Golfin tasaisena pysyvän laadun takeena ovat jatkuvat ponnistelut olosuhteiden parantamiseksi, ja niitä on taas toteutettu isolla kädellä.

Linna Golf on totuttu näkemään kenttärankingien kärkipäässä, eikä suotta. Tällä viikolla auenneen Linna Golfin puitteet ja kentän kunto keräävät poikkeuksetta kiitosta ja saavat pelaajat saapumaan paikalle pidemmänkin matkan takaa. 

Eniten kiitosta saa kentän design ja huippukunto. Viheriöt on aina viimeistelty huippuiskuun ja tiiboksit ovat tv-tuotteen tasolla. Esteettisyys viehättää, palvelu on kunnossa eikä ravintolasta tarvitse lähteä nälkäisenä. 

Viime kaudella ison parannuksen kokivat kentän bunkkerit. Kokonaisuutena kaikki kentän noin 90 bunkkeria trimmattiin vastaamaan huippukentän tasoa. Kentänhoitotiimi kenttämestari Markku Leskisen johdolla laittoi kroppaa urakalla likoon ja suoritti kolmen kuukauden projektin muun kentänhoidon ohessa.

Asiakkuuspäällikkö Karri Koivu tietää projektin vaatineen hikeä ja ponnisteluja, mutta se on kannattanut. Hän jakaakin varauksetonta kiitosta kentänhoidon suuntaan. Bunkkereiden ylläpito ja hoitaminen on tulevilla kausilla helpompaa, kun pohjat on tehty kerralla kuntoon. 

Koivu pitää bunkkerien kunnostusta kentän kokonaisuuden kannalta merkittävänä. Huipputason kentällä jokaisen osa-alueen pitää olla sen vaatimalla tasolla.

”Aikaisemmin kaikki pelaajat eivät välttämättä kiinnittäneet bunkkereihin huomiota. Nyt kiinnittävät, positiivisella tavalla”, Koivu kertoo. 

Bunkkerit ovat tärkeä osa kenttää, ja nyt myös ne on saatettu muun kentän tasolle. Kaikkien bunkkereiden hiekkaa ei vaihdettu, mutta kaikkiin lisättiin hiekkaa.

”Bunkkereihin lisättiin kaikkinensa miljoona kiloa hiekkaa”, toimitusjohtaja Esa Honkalehto summaa.

Hohtava valkoinen hiekka koristaa nyt jokaista Linna Golfin bunkkeria ja antaa oman leimansa kentälle. 

Silmämääräisesti suurin muutos bunkkereissa on niiden teräväreunaisuus. Bunkkerit ovat pelillisesti nyt erittäin selkeitä, eikä pelatessa jää epäselväksi, onko pallo bunkkerissa vaiko ei. Linna Golfiin ei ole ilmestynyt uusia syvennettyjä bunkkereita, vaan kentällä jo olleet on palautettu sille tasolle, jolle ne on suunniteltu. 

Tasalaatuisuus leimaa Linna Golfissa nyt viheriöiden lisäksi myös bunkkereita. Pelaaminen hiekalta on samanlaista koko kierroksen ajan eikä yllätyksiä tule.

Golfsää

GoGolfin uusi Golfsää-palvelu kertoo, millaisia pelikelejä on luvassa kotimaisilla golfkentillä.

Kiireinen kesä tulossa

Koivu odottaa kiireistä golfkesää menneiden kausien tavoin. Vaikka maailma on avautunut, tullee kotimaan golfmatkailu olemaan voimissaan myös tällä kaudella ja Linna Golf on yksi kärkikohteista. Koivu on vuosien ajan paiskinut töitä tiiminsä kanssa kentän kävijäkokemuksen parantamiseksi. 

”Se on jatkuvaa työtä, tarkkailua ja laadunvalvontaa kulisseissa” Koivu ynnäilee asiakkuuspäällikön arkea. 

Kaikki investoinnit tehdään pelaajien viihtyvyyden takaamiseksi ja parantamiseksi, eikä jalkaa voi nostaa kaasulta hetkeksikään. Laadun ylläpitämisen takeena on liiallisen tyytyväisyyden puuttuminen.

Etualalla näkyvään Ratsula-rakennukseen on rakennettu uusia, tyylikkäitä hotellihuoneita. KUVA: JUHA TUUKKANEN

Tälle kaudelle Linna Golfiin on tehty lisäyksiä sähköautojen latauspaikkoihin ja sen uskotaan lisäävän saavutettavuutta. Sähköautoilu lisääntyy tasaisesti myös golfareiden keskuudessa, ja se on hyvin tiedossa Linna Golfissa. Latauskapasiteetti on triplattu aikaisemmasta, ja valmius kapasiteetin kasvattamiseen tätäkin suuremmaksi on olemassa. 

Linna Golfissa majoittuville golfareille on täksi kaudeksi tullut lisää huippuluokan majoitusvaihtoehtoja jo saatavilla olevien vaihtoehtojen rinnalle. Klubin pihapiirissä sijaitsevaan Ratsulaan on lisätty olemassa olevaan 15 huoneen kapasiteettiin kaksi ateljee-huonetta ja kaksi saunallista superior-huonetta. Uudet, tyylikkäät huoneet sopivat loistavasti pariskuntamatkailuun ja tekevät golflomasta entistä onnistuneemman. Eikä majapaikka voisi sijaita paremmalla paikalla, kun kentälle on matkaa vain muutamia askeleita. Ratsulasta löytyy majoituksen lisäksi myös kuntosali ja ryhmäliikuntatila. 

Maailma muuttuu, mutta Linna Golfin laatu pysyy, ja se kannattaa käydä itse kokemassa. 

Etsi luettavaa