Hyppää sisältöön

Linna Golf siirtyy ruuhka-aikoina kahden tiin taktiikkaan: ”Kentälle mahtuu normaalia enemmän pelaajia”

Linna Golfissa lähdetään nykyisin pelaamaan jatkossa ruuhka-aikaan kahdelta eri tiiltä.

Linna Golfissa lähetetään jatkossa pelaajat kierrokselle viikonloppuisin kahdelta tiiltä yhtä aikaan.

Linna Golf aukeaa tulevana lauantaina, ja Hämeenlinnasta on kantautunut tieto, että kenttä on huippukunnossa. Kentän tuntien siinä ei ole mitään uutta, mutta uutta tällä kaudella on se, että kentällä aletaan lähettää pelaajia kierrokselle ns. prime time -aikoina kahdelta tiiltä samanaikaisesti.

”Haluamme tarjota lähtöaikauudistuksella pelaajillemme enemmän parempia peliaikoja”, sanoo Linna Golfin asiakkuuspäällikkö Karri Koivu.

Käytännössä pelaajat aloittavat kierroksen samanaikaisesti joko 1. tai 10. tiiltä viikonloppuisin klo 9–11 välisenä aikana. Uudet lähdöt alkavat molemmilta lähtöpaikoilta jälleen klo 13:n jälkeen porrastetusti siten, että etuysin pelaamiseen on taukoineen varattu aikaa 2 tuntia ja 15 minuuttia ja takaysin kiertämiseen 2.25 minuuttia.

Koivu sanoo, että pelaamaan voi lähteä toki myös ennen yhdeksää, mutta tällöin pitää varata takaysille toinen peliaika kymppitiiltä.

”Osalle pelaajistamme on jouduttu myymään viime kausina ei oota, koska kaikki halukkaat eivät ole mahtuneet haluamaansa aikaan kentälle. Uudistuksen avulla meillä on parempi valmius vastata ruuhka-aikojen kysyntään. Vaikka tiit suljetaan hetkeksi, kentälle mahtuu kuitenkin normaalia enemmän pelaajia”, Koivu sanoo.

”Normaalilähdöllä kentälle mahtuu noin 50 pelaajaa, kahden lähdön taktiikalla pelaajia pääsee pelaamaan samanaikaisesti reilun kahden tunnin sisään yli 100”, täydentää toimitusjohtaja Esa Honkalehto.

Linna Golfissa on pohdittu kahden tiin taktiikkaa jonkin aikaa, ja pienimuotoisesti sitä kokeiltiin jo viime kaudella.

”Meillä Linna Golfissa tämä järjestely on mahdollinen, sillä molemmat lähtötiit sijaitsevat golfklubilla”, sanoo Honkalehto.

Suosituimmat lähtöajat ovat viikonloppuisin aamupäivisin klo 9-11 ja iltapäivällä puolen päivän jälkeen, sekä arkisin klo 14 jälkeen. Linna Golfin väki uskoo, että uudistus parantaa myös palvelua, sillä ravintolan on jatkossa helpompi varautua ruuhkiin esimerkiksi lounasajan ympärillä.

Uudistus mahdollistaa sen, että kauden loppupuolella syys- ja lokakuussa useammat pelaajat ehtivät vielä pelata valoisaan aikaan. Kahden tiin lähtöjä tullaan toteuttamaan kauden aikana myös kisapäivinä arkisin.

Etsi luettavaa