Hyppää sisältöön

Lindellin tavoite huomenna: ”Voitto kotiin”

Oliver Lindell on ollut perjantaina huikeassa vedossa.

Oliver Lindell piti sijoituksensa Nordic Leaguen kisassa Tanskassa. Lindellin pelasi toisen kierroksen kolme alle perin (68). Linus Väisänen putosi seitsemänneksi.

Oliver Lindell jatkoi siitä, mihin eilen jäi Tanskan Holsterbossa pelattavassa Nordic Leaguen finaalisarjan ensimmäisessä kisassa.

Lindell pelasi tänään kolme alle parin. Hänen yhteistuloksensa on seitsemän alle parin (67-68), kun kisan kärkimies Fredic Sundberg on tuloksessa kahdeksan alle parin (66-68).

Lindell aloitti kierroksen kohtalaisesti, mutta sortui bogiin neljännellä reiällä. Etuysin loppuun hän teki kuitenkin kolme perättäistä birdietä ja nousi kilpailussa johtoon. Takaysin alussa lyönti ei enää kulkenut yhtä hyvin ja 13. reiälle tuli bogi. Birdiet rei’ille 14 ja 15 nostivat hänet kuitenkin taas kärkikamppailuun. Viimeisen reiän bogi pudotti porvoolaisen jaetulta johtopaikalta.

”Turhia bogeja tulee ihan liikaa, birkut pitäisi kyllä ruveta riittämään. Huomiselle on vain yksi tavoite, voitto kotiin”, Lindell sanoi tiedotteessaan.

Birdietä Lindell teki tänään yhteensä kuusi.

Väiselle tupla ja tripla

Eilisen jälkeen toista sijaa Lindellin tapaan jakanut Linus Väisänen putosi tänään tulosluettelossa sorruttaan peräti yhteen tuplaan ja triplaan. Eaglen ja kolmen birdien turvin hän kuitenkin onnistui pitämään tuloksensa siedettävänä: 72 (+1). Ennen päätöspäivää Väisänen on tuloksessa -3, mikä riittää jaettuun seitsemänteen tilaan.

Erik Myllymäki nousi 30 sijaa kymmenneksi ja Miro Veijalainenkin selvitti cutin. Hän on jaetulla 23. sijalla tuloksessa par. Niklas Dahlgrenin kohtaloksi koitui putoaminen päätöskierrokselta.

Oliver Lindellin kanssa kokonaiskilpailun voitosta taistelevat Tanska Mats Flindt Haastrup jakaa Väisäsen tapaan seitsemättä sijaa. Kärkeen on matkaa viisi lyöntiä ja Lindelliin neljä.

Tulospalvelu

 

Etsi luettavaa