Hyppää sisältöön

Lindellin hissi ajoi kellariin: ”En olisi osunut putterilla edes ämpärin kokoiseen reikään”

Oliver Lindellin kolmas kierros meni plörinäksi Etelä-Afrikassa.

Oliver Lindellin kolmas kierros oli väsynyt – sanan varsinaisessa merkityksessä.

Lauantai ei ollut Oliver Lindellin päivä. Porvoolainen pelasi kaksi ensimmäistä kierrosta hyvin tulokseen -5, mutta kolmantena päivänä Oliver hyppäsi hissiin, joka ajoi hänet tulosluettelossa 73:nneksi, kun kisassa cutin selvitti 76 pelaajaa.

Oliver oli ongelmissa heti alussa, sillä neljän reiän jälkeen hän oli kolmen bogeyn takia tuloksessa +3. Kuutosreiällä tullut birdie herätti kuitenkin vielä toiveita, mutta kun rei’lle 9, 10 ja 11 tuli yhdistelmä tripla-tupla-bogi, lässähti kisa siihen.

Oliver teki päivän toisen ja viimeisen birdien 12. reiälle, mutta kun 17. reiälle tuli vielä yksi bogi, merkattiin Lindellin kierrostulokseksi 79 eli seitsemän yli parin. Hänen yhteistuloksensa on +2 ja eroa kärkeen on jo peräti 17 lyöntiä. Kisaa kolmella lyönnillä johtava Etelä-Afrikan Jacques Kruyswijk on vielä kierroksellaan.

GoGolf tavoitti Lindellin tuoreeltaan kierroksen jälkeen, ja nuori mies oli hieman ymmällään tuloksesta. Kentällä olo oli väsynyt, sillä hän heräili jostain syystä tunnin välein lähes koko yön ajan.

”On lähinnä huvittava tunne, että voin pelata tuollaisen tuloksen, kun peli tuntuu olevan hyvässä kunnossa ja tuntuu siltä, että että tiedän, mihin pallo lähtee”, hän sanoi.

”Juna lähti väärille raiteille ykkösreiän kolmella putilla. Sen jälkeen oli ihan hyvää peliä, vaikka tulikin pari bogia, kun löin liian pitkän draivin puskaan ja toinen jäi lippaan eguksi.”

Yhdeksän reiän tripla ja tupla tulivat epäonnistuneiden avausten takia.

”Ysillä lähti ihan älytön snap hook – lost ball. Kympillä tuli puolestaan älytön blokkislaissi”, hän harmitteli.

Kun edes yhden kahden metrin putit eivät osu reikään, niin kyllä siinä turhautuu. Putterilla en olisi osunut, vaikka reikä olisi ämpärin kokoinen, ja se turhautti tänään.”

Kim Koivu ja Lauri Ruuska eivät läpäisseet Challenge Tour -kauden avauskisassa cutia.

Tulospalvelu

Etsi luettavaa