Hyppää sisältöön

Lindellilla ja Kakolla vastatuulta Kiinassa – viikonlopuksi jäi kirittävää

Roope Kakko ja Oliver Lindell selvittivät cut-rajan jo 11:n kerran kuluvalla kaudella. Molemmilla on kaksi karsiutuimista.

Suomalaiset tekivät toisena päivänä Hainanin CT-kilpailussa viisi bogia mieheen ja putosivat kärjen tuntumasta keskijoukkoon.

Aamukierros Sanya Luhuitou Golf Clubilla Hainanissa ei tuottanut  Oliver Lindellille (70-72,-2) ja Roope Kakolle (71-73,par) toivottua nousua tuloslistalla. Torstain tavoin parivaljakko teki hyvän määrän birdejä, mutta viiden bogin myötä pohja kovan tuloksen tekemiseen mureni.

Lindellin viidestä birkusta kolme tuli neljällä viimeisellä reiällä nostaen hänet kierroksen päättyesssä sijaluvulle 20:s ja viiden lyönnin päähän kärjestä.

Kakko on yhteistuloksellaan par sijalla 43:s. Jatkoonpääsyn pitäisi olla varmaa, jollei tulostaso parane dramaattisesti iltapäivän aikana. 

Ennen Hainanin kisaa Kakko on Challenge Tourin listalla 52:s, Lindell 59:s.  45 listan ensimmäistä  pääsee seuraavan viikon kisan jälkeen Tourin finaalikisaan Mallorcalle.  Lindellin tilanne on sikäli hankala, että hän on toistaiseksi ensimmäinsen varamies tulevan viikon kilpailuun.

Kilpailun tulosseurannan löydät täältä.

Etsi luettavaa