Hyppää sisältöön

Lindell voitti menopelin holikastaan – meneekö lava-auto caddielle?

Oliver Lindell on ollut perjantaina huikeassa vedossa.

Oliver Lindell teki perjantain toisella kierroksella hole-in-onen oikeaan paikkaan, sillä palkinnoksi oli luvassa Ford Ranger -lava-auto.

Team GoGolfiin kuuluvan Oliver Lindellin palkintoauto näyttää tältä:

Aiemmin kisassa mukana oleva Jaakko Mäkitalo kuitenkin tiesi kertoa Instagramissa, että auto on menossa Lindellin caddielle Tuomas Pollarille. Suomalaispelurit olivat nimittäin jutelleet mahdollisen voittoauton kohtalosta edellisenä iltana illallisella. 

 

Just eilen juteltiin illallisella et olis ihan maukas lisätienesti reissulle toi holari-Dodge! Taisi @oliverlindellgolf luvata sen kädille???

Henkilön J_Makitalo (@j_makitalo) jakama julkaisu 24. 03ta 2017 klo 0.38 PDT

GoGolf selvittää palkintoauton kohtalon, jahka Lindell ehtii pelata kierroksensa loppuun. Tällä hetkellä hän on kisassa sijalla 22 ja tätä päivää tuloksessa -6, kun viisitoista reikää on takana.

Oliverilla itsellään on alla sponsori-Volvo, jonka hän sai ajoon tehtyään yhteistyösopimuksen Auto-Salpa-autoliikkeen kanssa.

Kisan kärjessä on tällä hetkellä upeasti Kalle Samooja tuloksella 11 alle parin. Samooja on jo ehtinyt lopettaa kierroksensa. Hänen tuloksensa oli tänään 66 eli viisi alle parin. 

Etsi luettavaa