Hyppää sisältöön

Lindell teki cutin ensimmäisessä ET-kisassaan

Oliver Lindell on tehnyt 16. reiälle birdiet molempina päivinä.

Oliver Lindell pelit jatkuvat huomenna Tanskassa. Sen sijaan Roope Kakko putosi kirkkaasti jatkossa.

Oliver Lindell läpäisi cutin uransa ensimmäisessä Euroopan Tourin kisassa. Lindell pelasi tuloksen +1, mikä riitti kuin riittikin jatkoon, sillä iltapäivällä tuuli yltyi ja tulostaso heikkeni.

Lindellin peli meinasi kaatua heikkoihin avauksiin, joten vuoksi hän teki takalenkilleen (reiät 1-9) kolme bogia.

”Takaysillä tuuli yltyi ja avaukset heikkenivät ja joduin kahteen otteeseen droppaamaan lyönnin penaltilla. Niissä syy miksi jäätiin eilisestä tuloksesta”, Lindell kertoi tiedotteessaan.

Lindellin yhteistulos kahden päivän jälkeen on +1. Vielä aamupäivällä näytti, että cut-rajaksi muodostuisi -1, mutta kova tuuli heikensi tulostasoa ja cut-rajaksi tulikin +1. Heti kierroksen jälkeen Lindell postasi Facebook-seinälleen sapekkaan päivityksen, mutta illalla oli toinen ääni kellossa.

”Sanoin, että kortti ei käynyt, ei sitten yhtään. Toisin kuitenkin kävi, ja tuuli yltyi jopa 10 m/s ja poikaa tippui edestä. Nyt on varmaa, että pääsen uran ensimmäisessä European Tourin kilpailussa jatkoon! Huikea tarina tulossa”, Lindell kirjoitti.

Lindellillä on kärkeen 14 lyöntiä ja kärkikymmenikköön kahdeksan. Kisan johdossa on Walesin Bradley Dredge. Cutin selvittämisen jälkeen nuorelle miehelle kaikki sijoitukset ylöspäin ovat plussaa.

Kisaan osallistui myös Roope Kakko, joka menetti mahdollisuutensa jo heikkoon avauspäivän tulokseen. Kakko pelasi yhteistuloksen +12 ja putosi jatkosta.


Kisaa voi seurata Viaplayltä ja Viasat Golf -kanavalta. Kun tilaat kanavapaketin täältä, saat kaupan päälle GoGolf-lehden.

 

Etsi luettavaa