Hyppää sisältöön

Lindell sisuuntui triplasta ensimmäisessä haastajatason kisassaan

Oliver Lindell aloitti ensimmäisen kisansa haastajatasolla tunnustellen.

Oliver Lindell teki 15. reiälle triplan, jonka 17-vuotias lupaus paikkasi kolmella perättäisellä birdiellä. Team GoGolfin Tapio Pulkkanen pelasi tuloksen 69 eli kaksi alle parin. Avauskierros on vielä kesken.

Suomi-golfin suurtoivo Oliver Lindell aloitti uransa ensimmäisen Challenge Tour kilpailun lupaavasti. Porvoolainen pelasi avauspäivän pariin, jolla hän jakaa tällä hetkellä 71. sijaa.

Tulos tuli hienolla tavalla, sillä Lindell osoitti kierroksen lopussa todellisen pelimiehen elkeitä. Hän teki 15. reiälle triplabogin. Monen muun peli olisi mennyt moisesta sekaisin, mutta Lindell ei jäänyt surkuttelemaan epäonnistumista vaan pikemminkin sisuuntui ja lopetti kierroksensa kolmeen perättäiseen birdieen.

”Onneksi sain vielä viimeisellekin hyvän lähestymisen, chppi reikää hipoen puoleen metriin, josta kolmas perättäinen birdie kierroksen loppuun”, Lindell sanoi tiedotteessaan.

Alkukierros sujui tunnustellen

Lindell aloitti haastajatasolla tunnustellen. Alkukierroksella putit eivät uponneet, vaan jäivät roikkumaan reiän reunalle. Kolmea paria seurasi bogi neljännelle reiälle. Sen Lindell kuittasi kahdeksannen reiän birdiellään. Takaysin hän sai käyntiin birdiellä par 3 -reiällä, mutta bogey ja triplabogey rei’ille 14 ja 15 pudottivat hänen asemiaan roimasti.

Triplan aiheutti vasemmalle metsikköön mennyt avaus. Pallo katosi ja varapallolla syntyi tripla bunkkerivierailun jälkeen.

”Puteista en saanut tänään yhtään apua, vain lähietäsyyksiltä upposi”, Lindell summasi

Pulkkanen parhaassa vedossa

Tapio Pulkkanen aloitti Ranskan-kilpailun mainiosti.

Tapio Pulkkanen aloitti Ranskan-kilpailun mainiosti.

Antero Lindell

Lindellin lisäksi kisassa on mukana neljä muuta suomalaispelaajaa. Tällä hetkellä parhaana meikäläisenä kisassa on Team GoGolfiin kuuluva Tapio Pulkkanen, joka myös bloggaa sivustollamme. Kymppitiiltä startannut Pulkkanen pelasi takaysinsä hienosti kolme alle parin kauniilla La Vaudreuilin puistokentällä, joka sijaitsee melko lähellä Pariisia.

Hänen tuloksensa on -2, joka riittää tällä hetkellä noin 30:nteen sijaan.

Myös Jaakko Mäkitalo ja Teemu Bakker ovat ehtineet pelata avauskierroksensa loppuun saakka. Mäkitalon tulos oli 72 (+1) ja Bakkerin lyönnin huonompi. Sen sijaan Kalle Samooja on edelleen kierroksellaan. Euroopan Tourin tulospalvelun mukaan Samooja on ehtinyt pelata kuusi reikää tulokseen -1 (klo 17.47).

Kisan kärki menee tällä hetkellä tuloksessa seitsemän alle. 

Seuraa kisaa Euroopan Tourin sivuilla


Haluatko seurata golfia kotona televisiosta käsin? Viasat Golf näyttää Euroopan Tourin kisat ja major-turnaukset. Kun tilaat paketin täältä, saat kaupan päälle GoGolf-lehden vuosikerran.


 

Etsi luettavaa