Hyppää sisältöön

Lindell pelasi par-3:set neljä yli: ”Seitsemän birdietä kuitenkin ihan ok”

Oliver Lindell pelaa jälleen hienoa turnausta.

Oliver Lindell paransi sijoitutustaan Ahvenanmaalla käytävässä Ålandsbanken Finnish Openissa. Lindell pelasi tänään tuloksen 70 ja nousi yhteistuloksella -5 jaetulle neljännelle sijalle.

Ålands Golfklubiin Kungsbananin Par 3 -reiät eivät olleet Oliver Lindellin ystäviä Finnish Openin toisena kisapäivänä torstaina. Nuori porvoolainen pelasi ne nimittäin tulokseen neljä yli parin. Yhteensä viiden bogin vastapainoksi Lindell nakutti tuloskorttiin kosolti birdietä.

 ”Bogeja tuli tänäänkin liikaa, 7 birdietä on kuitenkin ihan ok”, Lindell sanoi.

Näin 17-vuotiaan kierrostulokseksi tuli 70 eli kaksi alle parin. Lindellin kahden päivän yhteistulos on viisi alle parin, jolla hän jakaa kisan neljättä sijaa. Toiseen päivään lähdettäessä Lindell oli jaetulla kuudennella sijalla eli hän kohensi tänään asemiaan kaksi pykälää.

Lindellin edellä on kaksi ruotsalaista eli Mikael Lindgren ja Mark Larsson tuloksessa -6 sekä kisaa johtava Tanskan Jesper Lerchedahl (-7), jolla on kahden lyönnin kaula Lindelliin ja kahteen muuhun ruotsalaispeluriin.

Lyönnin päässä Lindellistä on Kytäjää edustava Joonas Granberg, jolla on kärkeen matkaan vain kolme lyöntiä. Myös gumböleläinen amatööri Kalle Sneck on vielä iskuetäisyyden päässä, mikäli huomenna peli lähtee kulkemaan heti alusta oikeille urille. Hänen yhteistuloksensa on -3, eikä kärkitanskalaisella ole häneen kuin neljän lyönnin kaula.

Huomenna pelataan kisan päätöskierros.

Kisan tulospalvelu

Etsi luettavaa