Hyppää sisältöön

Lindell päätöspäivään kuudennelta sijalta

Oliver Lindell jakaa kuudetta sijaa Himmerlandissa.

Oliver Lindell nousi parhaaksi suomalaispeluriksi Himmerlandissa. Nuori porvoolainen jakaa Nordic Leaguen toiseksi viimeisessä kisassa kuudetta sijaa.

Oliver Lindell onnistui Nordic Leaguen finaalisarjan. Lindell pelasi eiliseen tapaan tuloksen kaksi alle parin ja jakaa yhteistuloksella neljä alle parin kuudetta sijaa.

Avauspäivän Lindell pelasi helpolla Garia-kentällä. Tänään oli vuorossa vaikea Back Tee -kenttä, jonka par on 73. Erikoista kentässä on se, että yksi väylistä on par 6. Lindell teki siihen tänään birdien.

”Tänään lyöminen ja muukin tekeminen oli astetta parempaa, kenttä vaan on ihan eri tasolla”, Lindell kertoi tiedotteessaan.

”Huomenna enemmän tarkkuutta pelaamiseen, bogeja vähemmän. Mahdollisuudet hyvään lopputulokseen ovat nyt olemassa”

Lindell johtaa Nordic Leaguen rankingia, jossa hänen pahin uhkaajansa on Mats Flind Haastrup. Himmerlandin kisassa tanskalainen on neljä lyöntiä suomalaista perässä. Himmerlandin kisan kärjessä on Ruotsin Oscar Lengden, joka on ranking-kolmonen.

Toiseksi paras suomalainen Himmerlandissa on kahden kierroksen jälkeen Niklas Dahlgren, joka on kisaa kaksi alle parin. Myös Mikael Salminen läpäisi cutin pelattuaan kaksi ensimmäistä kierrosta tulokseen +2.

Etsi luettavaa