Hyppää sisältöön

Lindell nousi jakamaan kärkipaikkaa SM-kisoissa

Oliver Lindell on pelannut upean debyttikauden ammattilaisena.

Oliver Lindell, Tuomas Salminen ja Casper Simberg ovat kahden päivän jälkeen kärjessä SM-golfissa. Jenna Mäihäniemi johtaa naisten kisaa ylivoimaisesti.

Oliver Lindell nousi kärkeen SM-golfin toisena kilpailupäivänä Tawast Golfissa. Hän jakaa ykköstilaa Suur-Helsingin Golfin Tuomas Salmisen ja St. Laurence Golfin Casper Simbergin kanssa.  Lindell vastasi päivän parhaasta tuloksesta. Hän löi Tawast Golfin kentällä 66 kertaa, mikä sivuaa kenttäennätystä. Kolmikon yhteistulos on kahden kierroksen jälkeen seitsemän alle parin.

Lindell aloitti kilpailun bogilla, mutta hyvitys tuli 331-metrisellä par 4 -reiällä, jossa hän löi avauksen viheriölle ja puttasi kuusimetrisen alamäkiputin sisään: eagle. Sitä seurasi kaksi birkkua. ”Tekeminen tuntui todella helpolta veisteli”, Lindell iloitsi.

”Se viidentoista avaus oli päivän kohokohta. Se meni aivan koivuja hipoen greenille, mistä laitoin sitten 10-metrisen eaglen sisään. Näin pelikavereiden puteista hyvän linjan siihen”, Lindell kertoi tiedotteessa.

Salmisella bogiton kierros

Tuomas Salminen selvitti kierroksensa ilman bogeja. Tulos oli 67 lyöntiä.

”Oli hyvä päivä, enkä ollut missään vaiheessa ongelmissa. Tasaista peliä ja hyvin sain putteja sisään”, Salminen totesi.

Casper Simberg ei ollut aivan avauspäivän vedossa, jolloin hän pelasi tuloksen 66. Tänään hän löi 71 kertaa.

”Tänään oli ihan hyvä päivä, mutta putit eivät uponneet aivan avauspäivän tahtiin. Greenit vaikeutuivat päivän mittaan, kun sinne tuli jalanjälkiä. Pallo pomppi aika paljon. Itsekin pitää putata paremmin, ei auta kaikkea laittaa greenien piikkiin”, Simberg sanoi.

Myös neljättä sijaa jakaa kolme pelaajaa: Riku Mattila, Linus Väisänen ja Kim Koivu. He ovat kaksi lyöntiä kärkeä perässä.

Mäihäniemi iloitsi hyvää kierrosta

Naisten sarjaa johtaa ylivoimaisesti Master Golf Clubin Jenna Mäihäniemi, joka pelasi eilisen 70 lyönnin kierroksen jatkoksi upeasti 68. Mäihäniemen kaula toisena oleviin Tiia Koivisto ja Emilia Tukiainen, jotka ovat par-tuloksessa.

”Tein tänään kaksi bogia vähemmän kuin eilen. Saman verran tuli birdietä kuin eilen. Ja muutenkin peli oli samanlaista. Mutta tänään tiesi mailavalintoja avauksissa vähän paremmin kuin eilen”, Mäihäniemi jutteli toisen kierroksen päätyttyä”, Mäihäniemi sanoi.

Kisan livescoring löytyy täältä

Etsi luettavaa