Hyppää sisältöön

Lindell lähtee 17. sijalta päätöspäivään: ”Lyöntimitoissa tuli ainoat virheet”

Oliver Lindell on odotellut kärsivällisesti kisan alkua Espanjassa

Oliver Lindell lähtee kelpo asemista päätöspäivään Challenge Tour -kauden kolmanneksi viimeisessä kilpailussa. Roope Kakolla kierroksen loppu meni mönkään.

Oliver Lindell lähtee 17. sijalta Hainan Openin päätöskierrokselle. Lindell pelasi lauantaina jälleen alle parin päätyen yhteistulokseen -3 (70-72-71). Hainanin saarella sijaitsevan Sanya Luhuitou Golf Clubin par on 72.

”Ihan hyvää tekemistä, varsinkin tiiltä vakuuttavaa peliä. Lyöntimitoissa tuli tänään oikeastaan ainoat virheet, ja niistä rokotettiin lähes aina bogeilla”, Lindell viestitti GoGolfille Kiinasta.

Lindellillä on kärkeen yhdeksän lyöntiä, mutta yhdeksänteen sijaan vain kolme.

”Huomiseen mennessä pitäisi olla jo pikku hiljaa oppinut, että valitsee järkevämmin mailat”, Lindell sanoi.

On vielä hieman epävarmaa, jatkuuko Lindellin kausi myös ensi viikolla. Tällä hetkellä Lindell olisi ensimmäisenä jäämässä pois kisasta, sillä kisaan pääsee mukaan rankingin 53 parasta ja Lindell on sijalla 54. 

”Ei ole mitään hajua ensi viikosta, että riittääkö jokin tietty sijoitus. Kunhan joku sellainen voittaa, joka on jo sisällä, niin kaikki hyvin”, Lindell kirjoitti.

Käytännössä ”jonkun sellaisen voittaminen” tarkoittaisi sitä, että Hainan Open -kilpailun voittajalle varattu pelipaikka mitätöityisi, Oliver nousi tarvittavan pykälän ja pääsisi mukaan kilpailuun.

Jos käy kuitenkin niin, että joku kymmenestä pelaajasta, joilla ei vielä ole paikkaa Foshan Openiin, voittaisi tällä viikolla, niin silloin Lindellillä on vielä yksi oljenkorsi: Challenge Tourin villi kortti, joita on vielä kaksi nimeämättä.

Vaikuttaa siltä, että Lindellin kausi jatkuu myös ensi viikolla.

Hainan Openin toinen suomalainen eli Roope Kakko ei onnistunut tänään parhaalla mahdollisella tavalla. Hän pelasi toisen perättäisin 73 lyönnin kierroksen. Yhteistulos +1 riittää tässä vaiheessa jaettuun 46 sijaan.

Kakko oli vielä viisi reikää ennen kierroksen loppua Lindellin kanssa tasoissa, mutta hän teki loppuun neljä bogeya, jotka pudottivat häntä rutkasti tulosluettelossa.

Kisan kärjessä on Italian Francesco Laporta, joka täräytti tänään tauluun tuloksen 64. Hänen yhteistuloksensa on -12, mikä riittää kahden lyönnin johtoon ennen viimeistä kierrosta. Toisen on Hollannin Wil Besseling ja kolmantena Ranskan Robin Roussel.

Tulospalvelu

Etsi luettavaa