Hyppää sisältöön

Lindell klubitiillä, mikä oli tulos?

Hanska käteen ja menoksi. Oliver Lindell pelasi kotikenttänsä klubitiiltä.

Oliver Lindell on Suomi-golfin suurlupaus. Perjantaina ilmestyvässä GoGolf-lehdessä laitoimme 18-vuotiaan porvoolaisen pelaamaan yhdeksän reikää klubitiiltä.

Oliver Lindellillä on takanaan huikea kausi, vaikka hän putosikin Euroopan Tourin karsintafinaalista, jota parhaillaan pelataan PGA Golf Catalunyassa.

Kauden kovin saavutus on se, että Lindell sijoittui Nordic Leaguen rankingissa toiseksi ja nousi sen ansiosta ensi kaudeksi Challenge Tourille. Lindell debytoi elokuussa myös Euroopan Tourilla, Tanskan-osakilpailussa, jossa hän sijoittui hienosti 26:nneksi.

18-vuotias Lindell komeilee perjantaina ilmestyvän GoGolf-lehden kannessa. Kansijutussa veimme Lindellin pelaamaan kotikenttänsä Virvikin klubitiiltä, ja tulos oli sen mukainen.

Lindellin lyöntipituudet ovat kasvaneet huimasti kahden vuoden aikana, ja kenttä oli hänelle ”alimittainen”. Jos ensimmäisellä reiällä Lindell onnistui tekemään eaglen:

Rik Poppius

Mutta miten peli kulki muilla rei’illä ja mikä oli nuoren porvoolaisen yhdeksän reiän lopputulos? Se selviää, kun hankit lehden loppuviikosta Lehtipisteestä.

GoGolf-lehti lähetään postitse Vierumäen, Linna Golfin, Kytäjän, Nordcenterin, Hattula Golfin, Gumböle Golfin, Peuramaa Golfin ja Tahko Golfin jäsenille sekä Kullo Golfin osakkaille.

 

Etsi luettavaa