Hyppää sisältöön

Lindell karsiutui päätöskierrokselta: ”Tiiltä lyöminen hajosi”

Oliver Lindell pelaa avauksia paljon rautakakkosella.

Oliver Lindell joutui jälleen ongelmiin puumailojen kanssa.

Oliver Lindell pääsi tänään varailemaan etuajassa lentoja takasin kotiin, sillä hänen tiensä nousi pystyyn kolmannen kierroksen jälkeen Pohjois-Irlannissa pelattavassa Challenge Tourin kisassa. Lindellin tulos oli +5 (70–70–75).

Turnauksessa oli poikkeuksellisesti cut myös kolmannen kierroksen jälkeen. 35 parasta pelaajaa jatkaa peliä huomenna, mutta Oliver ei ollut lähelläkään jatkopaikka. Hän pelasi tänään tuloksen viisi yli, kun par-tulos olisi riittänyt paikkaan 35 sakissa.

”Tiiltä lyöminen hajosi, ja puttaaminen nyt oli yhtä väsynyttä kuin tähänkin asti, mutta kyllä tiiltä tuli lyötyä ihan liian huonoja lyöntejä. Myös keli oli aamulla tiukempi kuin takaysillä. Oli kylmä ja kova tuuli”, Oliver kertoi.

Lindell starttasi tänään kierrokselle aikaisin aamulla kymppitiiltä, ja etuysinsä hän pelasi neljä yli parin. Takaysi sujui tyydyttävästi yhden päälle.

Yksi syy heikkoon peliin oli varmasti myös se, että lepoaika päivän kierrokselle jäi vähiin. Lindellin lähtöaika tänään oli puoli kahdeksan paikallista aikaa, kun hän eilen päätti kierroksensa vasta myöhään illalla.

”Aika lepsusti tuli bogeja”, hän totesi.

Kärjessä on tässä vaiheessa Englannin Jack Senior ja Ranskan Damien Perrier, jotka ovat tuloksessa kahdeksan alle pari reikää ennen loppua.

Tulospalvelu

Etsi luettavaa