Hyppää sisältöön

Lindell jatkoon Pohjois-Irlannissa: ”Laitan putterin lämpenemään patterin viereen”

Oliver Lindell jakaa kolmatta sijaa Itävallan Challenge Tour -kisassa.

Oliver Lindell jatkaa pelejä Pohjois-Irlannissa pelattavassa Challenge Tourin kilpailussa myös huomenna. Sen sijaan Roope Kakko, Antti Ahokas ja Peter Erofejeff karsiutuivat.

Oliver Lindell jatkoi tasaisia otteitaan Pohjois-Irlannissa pelattavassa Challenge Tourin kilpailussa. Hän pelasi kaksi ensimmäistä kierrosta tulokseen par (70–70), mikä riittää tässä vaiheessa 41. sijaan.

Eroa kärkeen on seitsemän lyöntiä ja top 10 -sijaan neljä lyöntiä, joten onnistumalla viikonloppuna Lindell voi parantaa sijoitustaan kummasti. Pohjois-Irlannissa on poikkeuksellisesti toinen cut myös kolmannen kierroksen jälkeen, sillä vain 35 parasta pelaajaa pääsee mukaan päätöskierrokselle. Siihen Lindellillä on matkaa vain lyönti.

Kierroksen jälkeen tavoitettu Lindell oli erittäin tyytyväinen avauksiinsa ja pitkiin rautoihin. Sen sijaan puttipeli on ollut hakusessa, mistä kielii myös kohtuullisen pieni määrä birdieitä: kahteen päivään niitä on tullut yhteensä viisi. 

”Pitkät mailat ovat olleet todella kuumana, ja on tosi kiva pelata pitkästä pitkästä, kun pystyn lyömään tiiltä puumailoilla”, Lindell viestitti.

”Putteri täytyy laittaa patterin viereen yöksi, jos se lämpenisi viikonlopuksi. Hyvä taistelu kumminkin, kireä kenttä tällä viikolla.”

Tänään Lindellin kierros piti sisällään parin lisäksi neljä birdieä, kaksi bogia ja yhden tuplan. Se tule 15. reiälle, joka on par 3.

”Tänään tuli oikeasti vain yksi iso missi, kun lähdin 15:lla lyömään raudan lipulla alas, vaikka eilen kuulin Antilta (Ahokas), että niin ei kannata tehdä. Pallo pomppasi tietenkin veteen siitä”, Lindell harmitteli.

Suomalaisista Lindell ei saa seuraa viikonloppuna kisassa, sillä Antti Ahokas (+3), vahvassa vireessä viime viikkoina ollut Roope Kakko (+5) ja Peter Erofejeff (+9) karsiutuivat jatkosta.

Samaan aikaan ja samalla kentällä pelataan myös naisten 200 000 euron arvoista kutsukilpailua. Siinä suomalaisilla on varsin hyvin pullat uunissa, sillä Noora Komulainen on kahden kierroksen jälkeen 13:ntena (par) sekä Ursula Wikström ja Krista Bakker (+1) 19:ntenä.

Komulaisella on kärkeen vain neljä lyöntiä matkaa.

Tulospalvelu | Tulospalvelu naiset

Etsi luettavaa