Hyppää sisältöön

Lindell jatkoi hurjapäänä Tanskassa

Oliver Lindell pääsi tuulettamaan perjantaina yhdeksää birdietä.

Oliver Lindell jatkoi huikeita esityksiä Tanskassa pelattavassa Nordic Leaguen osakilpailussa. Lindell pelasi tänään kahdeksan alle ja on nyt yhteistuloksessa 18 alle parin kahden kierroksen jälkeen (62-64).

Oliver Lindell teki tänään yhdeksän birdietä ja vain yhden bogin. Toisen oleva Ruotsin Andreas Grönkvist on kahden kierroksen jälkeen jäänyt 17-vuotiaasta porvoolaisesta neljä lyöntiä. Virvik Golfia edustava Lindell oli onnistua hole-in-onessa, sillä yleisöväylällä pallo jäi noin 20 senttiä reiästä. 

”Tänään puttini kulki vielä eilistäkin varmemmin, vaikka viimeisellä teinkin virhearvioinnin puttilyönnin kovuuden suhteen” Lindell pohti kierroksensa jälkeen. 

”Avaukset eivät menneet ihan nappiin, mutta griineille osuin kuitenkin tyydyttävästi, 14 kertaa.”

Kolmatta sijaa jakavat Grönkvistin maanmies Pontus Ellerström ja Vuosaari Golfin Linus Väisänen tuloksella 13 alle parin. Väisäsellä olisi ollut aineksia hivenen parempaankin, sillä hän teki viimeiselle reiälle bogin. 18. reikä on ollut kisassa muuten melkoinen birdieautomaatti. 

Suomalaisten hyvää esitystä Tanskan-kisassa täydentää Miro Veijalainen, joka jakaa yhdeksättä sijaa.

Kilpailussa pelatataan kolme kierrosta. Huomenna Lindellillä on siis mahdollisuus ottaa kauden toinen voitto Nordic Leaguessa.

Etsi luettavaa