Hyppää sisältöön

Lindell ja Kakko säästivät kutsun: Roope ja Oliver cutin sisäpuolella Ranskassa

Roope jatkaa tasaista kauttaan

Oliver Lindell sai aamulla mukavia uutisia kun hän ei joutunutkaan käyttämään kutsua Ranskan kisaan. Lindell ja Roope Kakko ovat hyvissä asetelmissa tuulisen avauspäivän jälkeen.

Suomalaiskolmikko aloitti Challenge Tourilla 200 000 euron osakilpailun Ranskassa iltapäivävuorossa. Vaikeassa kelissä ja kinkkisellä kentällä bogit ja tuplat olivat herkässä myös suomalaisilla, mutta Roope Kakko ja Oliver Lindell selviytyivät iltapäivästään kunnialla. 

Kakko teki kierrokseensa neljä birdietä ja viisi bogia päätyen tulokseen 71 (+1), jolla jakaa sijan 28 avauskierroksen jälkeen. Roope on päässyt jatkoon CT:llä seitsemän kertaa viimeisen kahdeksan kilpailun aikana ja putki saa hyvin todennäköisesti jatkoa myös huomenna. 

Oliver Lindellin kortissa birdieitä oli peräti viisi, mutta tulos oli silti +2. Lindellin tulosta kurissa piti kaksi tuplaa ja kolme bogia. Bogit ja tuplat olivat hyvin yleisiä muillakin pelaajilla, sillä cut-raja on avauspäivän jälkeen +3. 

Lindell ja Roope Kakko saivat kuitenkin mukavia uutisia kisa-aamuna. Molempien kutsut säästyivät. 

”Koko osallistujalista rullasi läpi, eli kaikki ilmoittautuneet pääsivät mukaan. Tässä tapauksessa meidänkään kutsuja ei siten rekisteröity ja ne voi käyttää myöhemmin”, Lindell iloitsi. 

Antti Ahokas epäonnistui pahasti ja pelasi tuloksen 79 (+9). Ahokas teki seitsemän bogia, tuplan ja triplan sekä kolme birdietä. 

Kärjessä on englantilainen veteraani Robert Dinwiddie tuloksella -4. Parin alituksia tuli päivän aikana vain 16 kappaletta. 

Etsi luettavaa