Hyppää sisältöön

Lindell debytoi lupauksia herättävästi ET:llä

Oliver Lindell on pelannut huikean debyyttikauden ammattilaisena.

Oliver Lindell aloitti uransa ensimmäisen Euroopan Tour -kilpailun hyvin. Porvoolaisteinillä on huomenna oiva mahdollisuus selvittää cut ja jatkaa pelejään viikonloppuna.

Oliver Lindell pelasi elämänsä ensimmäisen kierroksen par-tulokseen Himmerlandin kentällä Tanskassa. Lindellin kierrokseen mahtui neljä birdietä ja neljä bogia. Lopuilla kymmenellä reiällä hän teki parin.

Kierroksen jälkeen Lindell myönsi, että sydän pamppaili melkoisesti ykkösen tiillä. Uran ensimmäisen ET-kierroksen ikimuistoisin hetki koitti 16. reiällä, jossa Lindellillä oli hole-in-one lähellä. Lopulta pallo päätyi 30 sentin päähän reiästä.

”Pallo laskeutui reiän taakse, josta se lähti rullaamaan kohti reikää. Koko pallon vierimisen ajan huuto katsomossa vain kiihtyi”, Lindell sanoi tiedotteessaan.

Oliver Lindellin tuloskortti avaukierrokselta.

Oliver Lindellin tuloskortti avaukierrokselta.

Ruutukaappaus

Lindellin tulos riittää tässä vaiheessa jaettuun 68. sijaan kilpailussa. Euroopan Tourilla 65 parasta ja samassa tuloksessa olevat jatkavat pelejään viikonloppuna. Huomenna Lindellin pitäisi kiristää hieman tahtiaan, jotta paikka kahdelle viimeiselä kierroksella olisi varma.

Lindell ja hänen caddiensä kisassa Tuomas Pollari vilahtivat televisiokuvissa päätösreiällä, kun avauskierroksen tulokseen 65 pelannut Lindellin pelikaverin Jake Roosin päätösreiän viimeinen putti näytettiin Viasatilla.

Kilpailu on vielä kesken. Sen tulospalvelu löytyy täältä.


Kilpailun televisioi Viasat Urheilu ja Viaplay. Tilaa Viasat Urheilu täältä, niin saat kaupanpäälle GoGolf-lehden vuosikerran.

 

Etsi luettavaa