Hyppää sisältöön

Lindell avasi vuoden vahvasti – myös kiekkotähti Osala pelasi kunnioitettavan tuloksen

Oliver Lindellin tuloskortti oli lauantaina turhan kirjava tuloslistalla nousemiseksi

Espanjassa pyörivä Gecko Tour on kahden kierroksen kisojen sarja. Tällä viikolla mukana on myös Oliver Lindell, joka on rakentamassa kisakuntoaan kohti tulevia Challenge Tourin koetoksia.

Gecko Tourin osakilpailu aurinkorannikon Atalaya -kentällä käynnistyi Oliver Lindellin osalta hyvin. Lähes kaksi viikkoa espanjassa leireillyt porvoolainen kasasi ensimmäiseltä kierrokselta tuloksen 69 (-3) kolmen kierroksen kilpailussa. 

”Lintta” oli kierrostaan jo viisi alle parin pelattuaan kahdeksan väylää, mutta loppu oli heikko. Hän teki bogin ja tuplan väylille 12-13 ja kuittasi yhden birdien kierroksen loppuun kasatessaan tuloksensa. Jaettu kakkossija ennen toista kierrosta on kuitenkin hyvä lähtökohta voittotaistelulle. 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

Thanks @costaballenagolf for 9 day practice camp! Now back to ”home” Costa Del Sol ⛳??

Henkilön Oliver Lindell (@oliverlindellgolf) jakama julkaisu Tammi 9, 2020 kello 12.39 PST

”Tämä on ihan treenikisa vain minulle. Ihan kiva, että pääsee kolme kisakierrosta vetämään. Rahallisesti tässä ei juuri voi saavuttaa, kisamaksu oli 175 euroa ja voittajalle taitaa tulla 500. Löin avauskierroksella todella hyvin, mutta putteri jätti aika paljon kentälle”, Lindell kertoo. 

Mukana on Lindellin lisäksi myös neljä muutakin suomalaispeluria. Toiseksi parhaan tuloksen 73 (+1) pelasi Casper Simberg, joka jakaa sijan kymmenen. Kolmanneksi parhaana sen sijaan on yllätysnimi, kiekkotähti Oskar Osala

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

First @thegeckotour event starting shortly. Grateful for the opportunity. #geckotour #golffi #grateful

Henkilön Oskar Osala (@osalaoskar) jakama julkaisu Tammi 9, 2020 kello 12.33 PST

Osala on viettänyt talvensa Espanjassa golfaten. Kiekkoura lienee paketissa, mutta golf on maistunut. Osala pelasi avauskierroksella kunnioitettavasti tuloksen 77 (+5). Se oikeuttaa 72 pelaajan joukossa sijaan 29 vaasalaiselle. Kova suoritus! 

Tyko Tuohimaa on sijalla 36 tuloksella +7 ja Fred Koskinen häntäpäässä tuloksella +16. 

Kisan kärjessä on avauskierroksen jälkeen tshekkiläinen naispelaaja Katerina Vlasinova tuloksella 67 (-5). Vlasinova pelaa kisaa luonnollisesti miehiä lyhyempänä. 

Tulospalvelu:

Etsi luettavaa