Hyppää sisältöön

Lexi Thompson unohti passin bägiin – 38 pelaaja missasi harjoituskierroksen British Openissa

Lexi Thompson missasi cutin Evian Championshipissa perjantaina. Sunnuntai-iltana hän huomasi passi olevan pakettiautolla matkalla Englantiin

Maailmanlistan kolmonen Lexi Thompson hämmästytti kisaisäntiä Ranskassa haukkumalla kentän pystyyn. Vielä suuremman kalabaliikin hän aiheutti unohtamalla passinsa bägiin, joka oli kuorma-autolla matkalla seuraavaan kisakohteeseen Englantiin.

Huonoja päiviä tulee kaikille, mutta lähes 40:n pelaajan harjoituskierroksen torpedoiminen oman unohduksen vuoksi menee jo sarjaan emämunaukset.

Lexi Thompson karsiutui Evian Championshipista tuloksin 77-72. Maailmantähti purkaantui asiasta sosiaalisessa mediassa tuomitsemalla kentän lay-outin  ja sen muodot. Viikonlopun Thompson murjotti Ranskassa ja havahtui sunnuntai-iltana siihen, että tajusi passinsa olevan bägissä, joka kymmenien muiden Evian Championshipiin ja British Openiin osallistuvan pelaajan varusteiden tavoin oli joukkokuljetuksessa pakettiautolla Englannin Kanaalin yli saarivaltakuntaan.

Autoa kuljetti mm. Seve Ballesteroksen caddienä aikoinaan toiminut Ian Wright. Hän sai puhelun autoonsa oltuaan liikenteessä jo pari tuntia. Wright pysäytti auton, alkoi etsiä Thompsonin bägiä ja löydettyään  sen odotti taksilla paikalle kiirehtinyttä Thompsonin caddietä saapuvaksi.

Kun aikaa kului vielä auton uudelleen pakkaamiseen, caddiekonkari missasi sen lautan, jolla hän olisi ehtinyt aamuksi British Openin kisapaikalle, Woburn Golf Clubille.

Auton siirrytttyä  seuraavalla lautalla Kanaalin yli,  Englannin puolella maanantaiaamun ruuhkat hidastivat matkantekoa niin, että 38 pelaajaa menetti myöhastyksen takia starttiaikansa maanantain harjoituskierrokselle. 

Lexi Thompsonin puolesta asiaa kommentoi  ja pahoitteli hänen managerinsa.  Thompson saa varmasti kuulla tästä tapahtumasta kuittailua vielä pitkään. Asiasta kertoi ensimmäisenä golf.com-sivusto.

24-vuotias Thompson oli nuoruusvuosinaan vahva tekija Evian Championshpissa sijoittuen kolmella ensimmäisellä kerralla kolmanneksi, kymmenenneksi ja toiseksi. Neljä seuraava osallistumista ovat tuottaneet 22:n, 48:n sijan ja kaksi karsiutumista, jotka ovat varmasti osaltaan kiristäneet tähden pinnaa.

Paljoa ei ole odotettavissa tämän episodin jälkeen British Openistakaan, josssa Thompson on viidellä osallistumiskerralla ollut vain kerran kärkikymmenikössä, kahdeksantena.

Etsi luettavaa