Hyppää sisältöön

Lauri Ruuska alkaa saada tuloksia myös Challenge Tourilla

Lauri Ruuska on vahvassa iskussa.

Lauri Ruuskan loputon potentiaali on vielä ulosmittaamatta Challenge Tourin puolella. Nyt kuopiolaislähtöinen pommittaja on saamassa itseluottamusta kuntoon myös Euroopan kakkostasolla.

Lauri Ruuska on ainoana suomalaisena mukana Challenge Tourin viikonlopun kierroksilla Pohjois-Irlannissa. Avauspäivänä heikosti pelannut Antti Ahokas keskeytti selkävaivoihin vedoten. 

Ruuska jakoi Finnish Challengessa viime viikolla sijan 46. Pohjois-Irlannissa on käytössä kauden viimeinen, kahdeksas villikortti. Jos Ruuska ei mahdu kisassa kymmenen parhaan joukkoon, on Challenge Tour -kausi paketissa. 

Avauspäivänä par-tuloksen pelannut 25-vuotias sai toisella kierroksella erittäin puhtaan tuloskortin. Korttiin kirjattiin kolme birdietä ja yksi bogi. Päivän tulos 69 (-2) nosti Ruuskan kisassa sijalle 29 kun iltapäivän pelaajat kiertävät vielä toista kierrostaan. 

Viikon tavoite lienee sijoitus kymmenen parhaan joukkoon. Siihen on matkaa kahden kierroksen jälkeen vain kolme lyöntiä. Kisan kärjessä etenee Mark Haastrup tuloksessa -10. 

 

Etsi luettavaa