Hyppää sisältöön

Laine & Barkov Charity Golf tuli jäädäkseen

Tapahtuman järjestelyistä vastuun kantanut Sakari Soukka

Supertähdet ja heidän vieraansa vetivät Nokia River Golfin yli 500 ihmistä, huutokaupan tuotto oli 48 000 euroa ja koko tapahtuman 66 400 euroa.

Näkymä Nokia River Golfin harjoitusalueella oli lauantaina aamupäivällä kuin jokaisen golfkentän toiveunissa.  Range ja puttiviheriöt sekä lapsille ja lapsenmielisille suunnatut liikuntarastit olivat täydessä käytössä  Laine & Barkov Charity Golfiin oleellisesti liittyneen Perhetapahtuman myötä.

Väkeä kävi varovaisten arvioiden mukaan yli 500, näistä suurin osa oli lapsia ja heidän vanhempiaan, joista vain harva oli aiemmin käynyt golfkentällä, saati saanut kosketusta sen harjoitteluun.

Aleksander Barkov ja Patrik Laine jakoivat nimikirjoituksia yhdessä muiden NHL-tähtien Sami Vatasen, Leo Komarovin ja Joel Armian kanssa. 

Joel Armia, Patrik Laine, Sami Vatanen ja Aleksander Barkov jakoivat päivän aikana useita satoja nimikirjoituksia. Kuvasta puuttuu Leo Komarov

Joel Armia, Patrik Laine, Sami Vatanen ja Aleksander Barkov jakoivat päivän aikana useita satoja nimikirjoituksia. Kuvasta puuttuu Leo Komarov

Kahden tunnin setti oli parasta mahdollista lajipropagandaa ja lämmittelyä  iltapäivän hyväntekeväisyyyskilpailulle, jossa 40 paria kisaili  Tampereen Kehitysvammaisten Tuki ry:n hyväksi.

Helteisenä päivänä yhden kovimmista urakoista teki Patrik Laine joka pelasi reilun viiden tunnin ajan kentän 11:tta reikää ( par-3) vieraiden kanssa.

Laine käytti avaukseensa 148 metrin matkalta pieneen alamäkeen pitchingwedgeä.

”Mää juoksen tuolta viheriöltä aina takaisin tänne tiiauspaikalle. Saa samalla vähän reeniä, vaikka tänään on siltä osin vapaapäivä”, Laine kertoi antaessaan kisan osallistujille mahdollisuuden haastaa itsensä.

Marko Kallinen  on  Turussa kesäisin  fysiiikkaa harjoitelevan Patrik Laineen golfvalmentaja Kankaisilla.

Marko Kallinen on Turussa kesäisin fysiiikkaa harjoitelevan Patrik Laineen golfvalmentaja Kankaisilla.

Aleksander Barkov ei osallistunut peliin. Hän kiersi huoltoryhmän mukana tarjoamassa juomia ja huolehtimassa vieraiden hyvinvoinnista.

”Golfiin ei ole jäänyt aikaa. Harjoittelun lomassa olen pelannut aika paljon tennistä, sekä itselleni uutta lajia, padelia”, Barkov kertoi.

Miami Heathin pelaajien nimikirjoituksin varustettu koripallo huudettiin 13 000 euron hintaan

Iltatilaisuus pidettiin Tampereella ravintola Porossa, jossa huutokaupan tuotto nousi reilusti yli ennakoidun.

Lauri Markkasen pelitossut vaihtoivat omistajaa 2 500 euron summalla, Mikko Ilosen bägistä huudettiin 1 500 euroa. Patrik Laineen mailan arvoksi määriteltiin 1 800 eutoa ja Aleksander Barkovin pelipaidasta kauppaan päätynyt huuto oli suuruudeltaan 3 000 euroa.

Suurimmiksi hiteiksi nousivat ulkomaisten  liikunta-alan taiteilijoiden suoritusvälineet.

Koripallolegenda Dwyane Waden pelipaidan arvoksi noteerattiin  5 000 euroa.

Washingtonin maalitykki Alexander Ovechkinin maila, jossa on hänen omistuskirjoituksensa Patrik Laineelle aiheutti ripeää hinnannousua huutajien keskuudessa. Kauppaan päädyttiin 6 100 euron hinnalla.

Koripallo joka huudettiin 13 000 euron hintaan

Koripallo joka huudettiin 13 000 euron hintaan

Hämmästyttävin ja korkein hinta oli NBA-joukkue Miami Heathin pelaajien nimikirjoituksella varustettu koripallo, jossa päädyttiin hintaan 13 000 euroa.

Huutokauppa tuotti yhteensä 48 000 euroa,  joka oli sekä järjestäjille, kuin myös hyväntekeväisyystapahtuman kohteelle, Tampereen Kehitysvammaisten Tuki ry:lle huomattavasti paljon ennakoitua enemmän.

Tilaisuuden pääätteeksi saatiin myös odotettu ilmoitus. Laine & Barkov Charity Golf järjestetään myös kaudella 2020 Nokia River Golfin kentällä.

Tapahtuman yhtälössä toteutuivat jo ensimmäisellä kerralla kaikki oleelliset osaset säätä myöten oikealla tavalla.

Kympin arvoinen suoritus paitsi järjestäjiltä ja NRG:lta, myös Patrik Laineelta ja Aleksander Barkovilta, jotka pistivät itsensä täysillä peliin aamuvarhaisesta keskiyöhön asti.   

Laine & Barkov Charity Golf

Etsi luettavaa